Mesterhármas – Bozó Andrea, László Zsolt és Kocsis Gergely a Rózsavölgyi Szalonban

2017 január 23. hétfő, 10:02

Csizmadia Tibor rendezésében készül új produkció a Rózsavölgyi Szalonban. A premiert február 9-én tartják.

Ajánló a darab elé:

Mindig kockázatos, mondhatni ellenjavallt bizalmasként tekinteni a házastársunkra. Az őszinteség, mint a harmonikus párkapcsolat alapja, hiú ábránd. Vegyük például Jeanne-t és Maxime-ot. Jó pár évnyi boldog házasság után úgy döntenek, hogy bevallanak egymásnak néhány félrelépést. Ez azonban gyötrő kételyekhez, kínzó vádaskodáshoz és elviselhetetlen féltékenykedéshez vezet. Nincsen hazugság következmény nélkül, nincsen igazság veszély nélkül. A bizalom alapja mindig illúzió, mégis elengedhetetlen feltétele a családi békének.

A Rózsavölgyi Szalon ismét egy népszerű kortárs francia darabot tűz műsorára. A Mesterhármas szereplői kegyetlen őszinteséggel rántják le a leplet a házasfelek közötti apró titkokról, amelyek az idő múlásával egy nagy hazugsággá állnak össze. És ahogy az lenni szokott, az a bizonyos harmadik sem hiányozhat a képből. A néha pattanásig feszülő indulatok mellett ugyanakkor a humor is rengeteg szerepet kap a darabban, amely még árnyaltabbá és izgalmasabbá teszi a három szereplő történetét.

A főként vígjátékairól híres francia drámaíró kétszer is elnyerte a Franciaországban rangosnak számító Molière-díjat, első alkalommal éppen a Mesterhármas-nak köszönhetően.

Szereplő: Bozó Andrea,  László Zsolt, Kocsis Gergely
Díszlettervező: Enyvvári Péter
Jelmeztervező: Füzér Anni
Dramaturg: Oláh Krisztina
Fordító: Oláh Krisztina
Rendező: Csizmadia Tibor
Bemutató: 2017. február 9.

Jegyár: 4 500 Ft