Februárban is várják a pedagógusokat a Radnótiba

2017 február 08. szerda, 11:24

Február 16-án szeretettel várnak minden általános- és középiskolai pedagógust a Radnóti Miklós Színház próbatermébe, az Andrássy útra.
Ekkor a diákok és a pedagógusok közti kapcsolattal foglalkoznak, megmutatják, hogyan segít a drámapedagógia a tanár-diák kapcsolatok elmélyítésében. Így erre az alkalomra nem csak a vállalkozó szellemű tanárokat, de tanítványaikat is szeretettel várják!

A drámapedagógiában használatos konvenciókkal és a Radnóti Színház repertoárjával játszanak közösen ebben a két órában, mely a használt módszerekkel való megismerkedés mellett lazításként is szolgál egy túlterhelt tanítási nap után.

A foglalkozás során a résztvevők segítője Lovas Rozi lesz. A regisztráció során külön és együtt is lehetőségük van jelentkezni. A program díjmentes.

Időpont: 2017. 02. 16. 16:30-18:30
Helyszín: Andrássy út 31. Radnóti Színház Próbaterem
Regisztráció: 2017. 02. 14-ig a radnotimuhely@radnotiszinhaz.hu email címen

 

Miből áll a P+R program?

Az évadban több alkalommal tartanak találkozókat és drámapedagógiai továbbképzéseket a Radnóti Színházban. Rendszeresen tartanak bemutatót a tanároknak, ahol részletes felvilágosítást adnak a módszerről, a választott darabokról és hogy miért fontos a színházi nevelés. Oktató program segítségével igyekeznek drámapedagógiai továbbképzést és kommunikációs platformot biztosítani a színházba látogató pedagógusoknak.

A csatlakozó pedagógusok a Radnóti repertoáron lévő előadásait 50%-os kedvezménnyel tekinthetik meg, és szintén 50%-os kedvezménnyel hozhatnak magukkal egy kísérőt is. Emellett 10 fős csoport szervezése esetén egy díjmentes-, 20 fő esetén két díjmentes-, 30 fő felett pedig két díjmentes és két 50%-os jegyet ajánlanak fel számukra. Lehetőséget biztosítanak az előregisztrációra a színház nyílt próbáira és zártkörű főpróbáira is.

Jelentkezés és bővebb információ: radnotimuhely@radnotiszinhaz.hu