Valentin napon VígLive – Élő közvetítés a Szentivánéji álom szereplőivel

2017 február 10. péntek, 10:43

Különleges élő műsorral jelentkezik a Vígszínház Valentin nap délutánján. A társulat Facebook-oldalán bárki élőben követheti a VígLive első adását február 14-én 17 órakor.

A Szentivánéji álom című új bemutató szereplői és alkotói mesélnek az előadás létrejöttéről, és együtt járják körbe a szerelem témáját is.

„A VígTV Youtube-csatornája hosszú évek óta várja videókkal a színházunk iránt érdeklődőket és barátainkat” – mondja a Vígszínház kiemelt online jelenlétéről Eszenyi Enikő. „Werkvideók, előadásajánlók és interjúk között válogathatnak az érdeklődők. Ezek eddig előre rögzített tartalmak voltak, most azonban egy egészen új meglepetéssel készülünk. Az élő online-közvetítésnek köszönhetően már a Víg 120. születésnapján is bárki velünk lehetett a világ bármely pontjáról, most pedig egy élő műsorral jelentkezünk, a VígLive-val, ami terveink szerint rendszeresen új adásokkal várja majd nézőinket a Facebook-oldalunkon.”

Február 25-től látható Shakespeare Szentivánéji álma a Vígszínházban. Az előadás titkaiba beavató műsor vendége lesz Eszenyi Enikő, Stohl András, Hegedűs D. Géza mellett Kovács D. Dániel rendező, az előadás díszlet- és jelmeztervezője, Horváth Jenny, valamint a színház fiatal tehetségei, Bach Kata, Szilágyi Csenge, Király Dániel, Orosz Ákos és Ember Márk. A műsorvezető a Víg sajtófőnöke, Molnár Karesz lesz.