Ingyenes színházi napok a 15 éves Gödör Klubban

2017 április 24. hétfő, 16:38

Az idén 15 éves Gödör Klub egy nagy programsorozattal ünnepli születésnapi jubileumát: a csaknem 40 eseményből álló „fesztiválon” többek között koncertek, színházi előadóestek, irodalmi programok, vizsgaelőadások, filmbemutatók, közösségi vásárok várják az érdeklődőket.

A soron következő két program tematikáját tekintve akár közös keretbe is foglalható, ugyanis április 25-26.-án a színház kap főszerepet a Gödör 15 műsorában.

Cabaret Medrano

Április 25., 20:00

„Volt egyszer egy Kaposvár” előadássorozat záró estje

Ezzel a címmel indította útjára színházi sorozatát múlt év szeptemberében a Gödör Klub, amely a kaposvári színház legendás hetvenes-nyolcvanas éveinek résztvevőit szólaltatja meg. A sorozat a legendát létrehozó művészek beszélgetésével kezdődött és előadó estekkel folytatódott az évad során. A sorozatot záró epizód Lázár Kati, Lukáts Andor, Kamondy Imre és Jordán Tamás (az est moderátora) beszélgetésével kezdődik, majd Kamondy együttese, a Cabaret Medrano idézi meg koncertjén a legendás kaposvári színház büféjének hangulatát.

A belépés ingyenes!

Április 26., 19:00

Vizsgák a Gödörben

19.00 – A Spicc Stúdió tanítványainak táncvizsgája

A Spicc Stúdió a Gödör Klubbal karöltve, közel tíz éve gondoskodik a budapesti közönség kortárs-tánc oktatásáról, mint ahogyan arról is, hogy a tanultak minden évben legalább egyszer bemutatásra kerüljenek az arra érdeklődő közönség számára.

A vizsga után a Willany Leó Improvizációs Táncszínház előadása látható. Ők immáron nyolc éve találtak otthonra a Gödör Klub falai között. Ez a hosszú távú együtt működés is lehet az ékes bizonyítéka annak, hogy kortárs-tánc improvizációra rendszeresen vágyik a magyar nagyérdemű.

Fellépnek Bathó Gabriella, Feicht Zoltán és Grecsó Zotán tanítványai, valamint a Willany Leó Improvizációs Táncszínház vendégművészei

20:00 – Kisfilmek vetítése

Kis Hajni: Szép alak, 2. em        Freund Ádám: Földiek
Fekete Tamás: Asszó                  Barcsai Bálint: Graffiti
Fatér Ambrus: Légmell           Borbás Dávid: Wartburg

21:00 – A GTC Filmszínész Iskola tanévzáró előadása

Az 5 éves GTC Filmszínész Iskola tanárai unplugged koncertet adnak este 9-kor, melyen fellép többek között: Ónodi Eszter, Hámori Gabriella, Szamosi Zsófia, Thuróczy Szabolcs és Kamarás Iván. Zenélnek: Gerendás Péter, Juhász Gábor, Nagy Ádám, Gerendás Ruben, Salamon András

A belépés ingyenes!

További információ: www.godorklub.hu