25 éves a Magyar Versmondók Egyesülete – Élő közvetítés a POSZT-ról

2017 június 12. hétfő, 9:40

Fergeteges zenés versszínházi gálával ünnepli Pécsett a 25 éves Magyar Versmondók Egyesülete a születésnapját.


A humor, a látvány, a felhőtlen hangulat jellemzi majd a Nemzeti Színházzal közös jubileumi estet, amin fellép Molnár Ferenc Caramel, a Kávészünet zenekar, Müller Péter Sziámi, Jávori Ferenc, Gerendás Péter, Nagy-Kálózy Eszter, R. Kárpáti Péter, Lutter Imre, Huzella Péter, Bakos-Kiss Gábor, Olt Tamás, Fehér Tibor, Takács Bence, Pregitzer Fruzsina, Pankotay Péter, Mohai Gábor, Ágoston László, Bojtos Luca, a Fitos Dezső Társulat, Bánki Beni és a pécsi Babits Pódium befutott és feltörekvő tehetségei, valamint Hajvert Ákos, Pál Péter és Jobák Márta versmondók.

Az előadáson Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója, Buda Ferenc Kossuth-díjas költő, a Versmondók tiszteletbeli elnöke, és Kiss László Radnóti-díjas rendező, elnök köszönti a művészeket és a közönséget.

A POSZT kiemelt fesztiválprogramja 2017.06.12-én, hétfőn 17:00 órakor kezdődik a pécsi Kodály Központban.

Jegyek a jegymester.hu oldalon,
Bővebb információ: www.vers.hu/25ev

Nem tudsz ott lenni? Nézd élőben a fergeteges versszínházi gálát! Versmondók 25 – Költészet több szólamban – a 25 éves Magyar Versmondók Egyesülete és a Nemzeti Színház rendezésében. 2017. június 12. hétfő, 17:00 óra: élő közvetítés Pécsi Országos Színházi Találkozóról, a Kodály Központból, a facebook.com/magyarversmondok oldalon!