Legyen a feleségem! 100 – Kovács Patrícia, Balsai Móni és Gálvölgyi János is ünnepel a Játékszínben

2017 június 17. szombat, 13:06

Szombaton kerül sor a Legyen a feleségem! 100. előadására.
Kapitány Iván rendezése 2014 októbere óta töretlen sikernek örvend a Teréz körúti színházban. A vígjátékban színre lép Nagy Sándor, Pataki Szilvia, Kovács Patrícia, Balsai Mónika, Gálvölgyi János és Tóth Enikő.

Nagy Sándor, Pataki Szilvia, Gálvölgyi János / Játékszín: Legyen a feleségem! (fotó: Máthé András)

Nagy Sándor, Pataki Szilvia, Gálvölgyi János / Játékszín: Legyen a feleségem! (fotó: Máthé András)

A 100. előadás alkalmából a közönség jelenlétében, a színpadon köszönti a színészeket Bank Tamás igazgató, és megszólal még az egyik szerep egykori alakítója, Oroszlán Szonja is, aki meglepetés-videóüzenetet küldött kollégáinak Amerikából.

“Nagy bajban van Jim Watt, az egyik jeles londoni brókercég fiatal vezetője. No, nem a tőzsdei hossz vagy bessz ingatta meg cégbeli pozícióját; sokkal inkább viharos magánélete szúrt szemet az Amerikából érkezett házasságpárti nagyfőnöknek. Csoda hát, ha az esti partiig Jim több hölgyismerősének is megteszi címbéli ajánlatát? Itt van mindjárt Helen, Jim fotómodell kedvese, aki valódi esküvő nélkül nem hajlandó jóképet vágni a dologhoz, és inkább választja ma estére a jól fizető reklámcég kampányfotózását. Vagy Terri, aki eredetileg csak néhány múlhatatlanul fontos aláírásért jött el a főnökéhez az irodából, de, mert bevállalós, esetleg hosszabb távra is maradna… A befutó végül Edna, a bejárónő, aki ugyan nem olyan gyönyörű, viszont szakmai ártalomként remekül tájékozott a tisztítószer-piacon…” – áll a produkció ajánlójában.