A Hatszín Teátrumba költözik a S.Ö.R.

2017 augusztus 30. szerda, 10:11

Több mint egy évtized után költözik a S.Ö.R. és a G.Ö.R.CS. a Centrál Színházból.

Kálid Artúr, Gáspár András, Kálloy Molnár Péter / S.Ö.R.

Kálid Artúr, Gáspár András, Kálloy Molnár Péter / S.Ö.R.

“Több, mint egy évtized után úgy alakult, hogy teltházas előadásaink – a 23 éves S.Ö.R. és a 17 éves G.Ö.R.CS. -elköltöznek a Centrál Színházból. Na, nem megyünk messzire, még további 23, illetve 17 évig szeretnénk repertoáron tartani a projektjeinket, így olyan helyszínt kellett választanunk, ami közelebb van az Oktogonhoz, mert bizony játszani továbbra is ifjonti hevülettel játszunk, de a színpadon kívül jól esik Péternek és Artúrnak, ha könnyebben elérhető a közlekedési infrasturktúra” – számolt be facebook-oldalán Gáspár András, aki Kálid Artúrral és Kálloy Molnár Péterrel a Shakespeare Összes Rövidítve 600. előadására készül. Az első S.Ö.R.-özésre október 15-én, vasárnap 19.00 órától kerül sor.

Ajánló a darab elé:

Több, mint 2 évtized – több, mint 600 előadás – 12 Jászai-díj jelölés – 43 orvosi beavatkozás (1 sikeres) – 17 jegyszedő nyugdíjazás – 2 színház bezárás. Shakespeare összes művei 2 óra alatt! Rekordkísérlet több, mint 2 évtizede töretlen sikertelenséggel! Az előadás nem csak nyomokban tartalmaz kötelező tananyagot. Színház az egész, és színész benne minden.

Aki szereti Shakespeare műveit, s ellenállhatatlan vágyat érez arra, hogy valamennyit megismerje, ám úgy ítéli meg, hogy élete hátralévő része valószínűleg nem lesz elegendő ehhez, cseppet se búslakodjon. Bízza rekeszizmai működtetését a „NEM KOMPLETT SHAKESPEARE MŰVEK”-re, akik a nehéz körülmények ellenére (a nézők állandóan közbenevetnek) derekasan végrehajtják a már-már reménytelennek tűnő feladatot: bemutatják a „Komplett Shakespeare”-t.