Színházi térré alakul a Margitsziget

2017 augusztus 31. csütörtök, 11:15

Szeptember 1-jén és 2-án 18:00 órától veszi kezdetét az #ERROR707 – Futószínház c. projekt a Margitszigeten. A futócsapatokat Elek Ferenc és Sztarenki Dóra vezetik majd. A kísérleti előadás célja, hogy ötvözze a sport és a színház iránti szenvedélyt.
“Mi történik a multikkal, ha leáll az internet? Mivé lesz a területi képviselő, a quality manager és a HR-s, ha behal a szerver, de az e-mailnek mennie kell, mert a határidő fojtogató? A protokoll szigorú, az e-mailezés nem állhat le, még akkor se, ha offline. Amit a bitek száguldva tesznek meg az UTP-kábeleken, azt nekünk futva kell: csatolni, szignálni, titkosítani. Ebben a cégben két munkavállaló típus van: az egyik minden szabályt betart, vagyis egy 5 km hosszú úton kell eljuttatnia az üzenetet a célba, a másik a feleslegesnek tartott előírásokon felülemelkedve, a kanyarokat levágva, rövidebben, így 3,5 km alatt teljesíti a feladatot” – olvasható az ajánlóban.

Az előadás művészeti vezetője Czakó Máté. A futócsapatokat Elek Ferenc és Sztarenki Dóra vezetik majd.

A program létrehozásában a Pro Progressione-val együttműködésben dolgozó művészek és társulatok vesznek részt: Grecsó Zoltán, Y csoport, Ziggurat Project, Tudás6alaom és SzínészBob, Lakos Fanni, Inspirál Cirkuszközpont.

Időpont: 2017. szeptember. 1. és 2., 18:00
Helyszín: Margitsziget (találkozó a Centenáriumi Emlékműnél)

A program megtekintéséhez a futófelszerelés erősen ajánlott! Választható futótávok: 3,5 km és 5 km.
A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Regisztráció: error707project@gmail.com

Az előadás a Pro Progressione Kft. szervezésében, a Dunapest Fesztivál keretén belül, az All You Can Move-val együttműködésben valósul meg.

Résztvevők:
Hős: Sztarenki Dóra és Elek Ferenc
Futótársak: Csiky Csongor és Fellegi Balázs
Résztvevő művészek, társulatok:
Grecsó Zoltán, Y csoport, Ziggurat Project, Tudás6alaom és SzínészBob, Lakos Fanni, az Inspirál Cirkuszközpont tűzzsonglőrei
Képzőművész: Szabó Kristóf
Rendező asszisztens: Efstratiadu Zoé
Projektvezető: Petrányi Barna
Művészeti vezető: Czakó Máté