Elővételi kedvezménnyel kaphatók jegyek a Thália Színházba

2017 szeptember 03. vasárnap, 9:08

Megnyitotta a 2017/18-as évadát a Thália Színház is. Kálomista Gábor igazgató, Csécs Tamás gazdasági igazgató és Hamvai Kornél irodalmi vezető köszöntötte a társulatot, majd Csányi Sándor művészeti vezető bemutatta a színház új művészét: Nagy Viktor is a Thália Színházban próbál szeptembertől. Az új évad, szokás szerint, a Vidéki Színházak Fesztiváljával indul – 2017. szeptember 4. és 10. között összesen 9 előadás kerül színre.

Az évad nagyszínpadi bemutatóinak sorát Michael Frayn Balmoral című, fergeteges bohózatának magyar változata, a Csoda korban élünk (Szigliget) nyitja. A Hamvai Kornél átdolgozásában készült „retróbohózatban” mindenki előtt csak egy kiút marad: hogy más bőrébe bújik. A darab főbb szerepeiben Nagy Viktort, Szervét Tibort, Tamási Zoltánt, Schell Juditot, Mózes Andrást, Pindroch Csabát, Vida Pétert és Szabó Erikát láthatják. Az előadás 2017. október 7-én kerül először színre, rendezője Kelemen József lesz.

A bohózatot a Premierajándék című vígjáték követi, melyben Csányi Sándor rendezőként debütál. A színház színészei pedig eljátsszák Oscar Wilde Lady Windermere legyezője című vígjátékát. És a teljes próbafolyamatot. És önmagukat. És egymást. Mindent, amin a közönség nevet és amin ők nevetnek, és ami a jelen lévő rendezőt, Csányi Sándort ihleti és bolondítja. A különleges produkciót 2017. december 2-től láthatja a közönség Tóth Eszter, Bán Bálint, Schell Judit, Mózes András, Szabó Erika, Tamási Zoltán, Vida Péter, Fodor Annamária és Hunyadkürti István szereplésével.

A nagyszínpadi bemutatók sorát 2018. február 24-én Claude Magnier legendás bohózata, az Oscar zárja. Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszott szerepét – amit később filmen Sylvester Stallone tett ismertté az egész világon – most Nagy Viktor alakítja majd. További szerepekben Gubás Gabi, Bán Bálint, Szabó Erika, Tóth Eszter, Fodor Annamária, Szabó Győző, Molnár Piroska, Mózes András és Domokos László lesz látható. Rendező: Vida Péter.

2018 tavaszán pedig hagyományosan a Határon Túli Magyar Színházak Szemléje zárja majd az évadot.

A Thália Színház az idei évadhoz hasonlóan ismét kedvezményes bérletkonstrukciókkal – Premier, Klasszik, Prémium, Ladies’ Night és Randevú bérletekkel – várja az érdeklődőket, melyek megvásárolhatók a színház jegypénztárában és weboldalán. A bemutatót követő első előadásokra 2017. szeptember 22-ig a jegyek elővételi kedvezménnyel kaphatók!