Üljön be hozzánk egy terápiára! – Interaktív színházi est fiatal drámaírókkal a Pinceszínházban

2017 szeptember 03. vasárnap, 10:33

A ferencvárosi Pinceszínház szeptember 21-én a magyar dráma napja alkalmából interaktív színházi estet rendez fiatal drámaírók és a nézők közreműködésével. A Kárpát- medencei Tehetséggondozó drámahallgatói egy-egy karakter alapos kidolgozását – öt ülésből álló “terápiájának” megírását – kapták feladatul.

Az Üljön be hozzánk egy terápiára! című darabban öt izgalmas személyiséget ismerünk meg a krimiszerűen feszült jelenetekből. Az így megszületett kis epizódokat a pszichológus figurája fűzi össze egész estés, izgalmas lélektani drámává. És az előadást a végén megnyitják: a rejtély kulcsa a nézőknél van. Ők határozzák meg, kivel mi történjen végül (vagy mi történt a múltban), merre kanyarodjon a sorsuk. A legbátrabb nézők a pszichológus székébe is beülhetnek néhány percre.

A darab szerzői Ágoston Szász Katalin, Csikár Norbert, Hernádi Anna Borbála, Mizser Fruzsina és Nagyházi Márton. A drámaírói kurzus vezetője és a játékmester Szabó Borbála.

A darabot előadják Egger Géza, Göndör Laci, Lázár Balázs, Szilágyi Kata, Tallián Marianne (képünkön), Urbanovits Krisztina és Végh Zsolt.