15-25 éves diákok jelentkezését várja a Kaptár az Örkény Színházban

2017 szeptember 12. kedd, 19:33

15-25 éves diákok jelentkezését várja a Kaptár, az Örkény Színház alkotócsoportja.

Az Örkény Színház felhívása:

A KAPTÁR az évadon át végigkíséri a színház életét, próbafolyamatait. Az előadásokból inspirálódva színházi kísérleteket végeznek saját élményeikkel és alkotóerejükkel, a minket körülvevő világgal és elképzelt helyszínekkel.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ A HONLAPUNKON TALÁLHATÓ: http://www.orkenyszinhaz.hu/7-magyar/sajto/904-kaptar

AKI A KAPTÁR KÖZÖSSÉGBE JELENTKEZIK, rendszeresen vagy alkalmanként is járhat hozzánk. Előadásokat nézünk az Örkényben, ráhangoló workshopokat (FLESS) és az alkotókkal való közös beszélgetéseket kapcsolunk a színházlátogatásokhoz. Részt veszünk a színház IMPRÓS FLESSBACK és ELŐSZOBA című közönségprogramjain. Próbalátogatások és beszélgetések során nyomon követjük az évad próbafolyamatait. Betekintünk a különböző tárak (díszítő tár, világosító tár, hangtár, kelléktár, öltöztető tár, fodrász tár) és tervezők munkájába is.

AKI A KAPTÁR MŰHELYMUNKÁIRA IS JELENTKEZIK, intenzíven, heti rendszerességgel dolgozó alkotócsoportokba kerül. A KAPTÁR műhelymunkái a résztvevők valós és elképzelt történeteiből, interjúiból születnek, a színház előadásaihoz kapcsolódva, belőlük inspirálódva, rájuk reflektálva. A munkafolyamat része az anyaggyűjtés és elemzés, az improvizáció, a szövegírás és a színházi eszközökkel való kísérletezés. Idén 15-19 éves diákok jelentkezését várjuk az Utak 2018 című projektre, szeptember 24-ei jelentkezési határidővel. (További infó a honlapunkon.)