360°-os élő közvetítés a Színházak Éjszakáján, a Katonában!

2017 szeptember 15. péntek, 8:41

Tiéd a színpad a Katonában! – Különleges színházi élmény vár a Színházak Éjszakáján a Katona József Színházban.

A világon először a Katona virtuális előadása mindenhol ott van!

Állj a színpadon Borbély Alexandrával, Keresztes Tamással, Jordán Adéllal, Rajkai Zoltánnal, Szirtes Ágival, és Ónodi Eszterrel együtt! Lásd másképpen Shakespeare klasszikusát!

A szombati Színházak Éjszakája egyik izgalmas programja a Katona József Színházban az Egérfogó háromszor című produkció, mely Shakespeare Hamletjének Egérfogó-jelenetét mutatja meg három fiatal rendező, Székely Kriszta, Fehér Balázs Benő és Kovács D. Dániel értelmezésében. Az előadásban a három jelenet közvetlenül egymást követően látható a Katona társulatának színművészeinek előadásában este 6, 8 és 10 órás kezdéssel.

Ezúttal azonban nem csak a nézőtéren ülőket várják különleges színházi élménnyel: az este 8 órakor kezdődő előadás során azok is rendkívüli pillanatokat élhetnek át, akik telefonnal, vagy tablettel a kezükben, laptoppal az ölükben csatlakoznak a közönséghez – legyenek a világ bármely pontján.

A színpadon elhelyezett 360°-os látószögű kamera segítségével az élő közvetítésen keresztül bárki bekapcsolódhat az előadásba, sőt az interaktív megoldásnak köszönhetően eldöntheti, adott pillanatban a színpad melyik részét szeretné látni, az előadás melyik részletére akar figyelni.

Az egyedülálló színházi élményt szeptember 16-án, este 8 órás kezdéssel bárki átélheti a www.k360.hu oldalon.