Idén is Fut a színház! – Alkotók állnak rajthoz a Színészmúzeumért

2017 szeptember 23. szombat, 8:08
Hetedik alkalommal hirdet külön versenyt a színházi világ képviselőiből álló futóváltók számára október 14-15-én a Budapest Sportiroda (BSI) a 32. SPAR Budapest Maratonon a Papageno.hu-val együttműködésben, a Színház.org támogatásával.

Idei újdonság, hogy a Futófesztivál mindkét napja kínál egy-egy váltóversenyt a Fut a színház programban induló művészeknek.

Október 14-én, szombaton V4 Váltó!

A 11 órakor rajtoló 4 x 2 km-es V4 Váltó egy kellemes táv azoknak, akik még nem vállalkoznak nagyobb kihívásokra, de szívesen belekóstolnának egy futóverseny hangulatába a Városligetben. Az új versenytáv teljesítése komolyabb felkészülés nélkül is lehetséges, ugyanakkor a futás és a közösség élményéből aktívan részesülhet az, aki indul a V4 Váltón.

Október 15-én, vasárnap Flora Maratonstaféta!

9:30-kor a felkészültebbek rajtolhatnak az ugyancsak 4 fős, klasszikus Flora Maratonstafétán. Itt a csapattagok egymást váltva előzetes terveink szerint 9,5 – 12 – 10,6 – 10,1 km-es szakaszokat futnak. Az első futó lehet egyéni maratonista is, hiszen ez a váltó együtt rajtol, és azonos útvonalon halad a fővárosunk legszebb pontjait érintő, maratoni mezőnnyel.

Külön értékelés és díjazás

Flora Maratonstaféta csapatait külön is értékeljük és díjazzuk – kizárólag az egymás között elért teljesítményük alapján. A díjkiosztóra nem a versenyen, hanem egy külön erre az alkalomra szervezett eseményen kerül sor, melyre minden résztvevő csapat meghívást kap. Itt az I-III. helyezett férfi és női csapatok serleget és a Papageno magazin illetve a Színház.org értékes megjelenéseket tartalmazó díjait, a IV-X. helyezett váltók pedig csapatnévre szóló oklevelet vehetnek át.

Az I. díj és különdíj a legtöbb csapat indításáért:
1/1 oldal a Papageno magazinban + online csomag a Színház.org-on 1 millió Ft értékben
A II. díj:
1/2 oldal a Papageno magazinban + online csomag a Színház.org-on 500 eFt értékben
A III. díj:
1/3 oldal a Papageno magazinban + online csomag a Színház.org-on 300 eFt értékben

Egy intézményből több csapat is indulhat!

Egy intézményből több csapatot is szívesen látunk, sőt azokat a színházakat, amelyek mindkét versenyszámban indulnak, külön is jutalmazzuk.

Tavaly 22 színházi csapat versengett egymással sok ezer lelkes szurkoló, zeneszó és a média érdeklődésétől kísérve, a Városliget és fővárosunk “kulisszái” előtt.

Az elmúlt 3 évben indult a Bajor Gizi Színészmúzeum (a színházi csapatok által befizetett jótékonysági nevezési díj kedvezményezettje), a Budapesti Operettszínház, a Centrál Színház (ők már beneveztek idén is Puskás Tamás igazgató/tulajdonos vezetésével), a Honvéd Férfikar, a Játékszín, a József Attila Színház, a Kaposvári Csiky Gergely Színház, a Miskolci Nemzeti Színház, a Nemzeti Színház, a Nemzeti Táncszínház, az Operaház, a Kolibri Színház, az Ördögkatlan Fesztivál, a Pesti Magyar Színház, a Színikritikusok Céhe, a Színház és Filmművészeti Egyetem, a Thália Színház és a Vígszínház is!

Fuss és jótékonykodj!

A Fut a színház verseny csapatai által befizetett jótékonysági nevezési díjjal ebben az évben is a Bajor Gizi Színészmúzeumot támogatjuk.

Hogy lehet jelentkezni?

A futás sorrendjében kitöltött nevezési lapot küldd el a vendegnevezes@futanet.hu címre, vagy hozd be személyesen a BSI-be (1138 Budapest, Váci út 152-156.,az M3 Forgách utcai megállója mellett), fizesd be a csapatonként 10 000, (szombati 4×2 km-es V4 Váltó), vagy 20 000 Ft-os (vasárnapi Flora Maratonstaféta) jótékonysági nevezési díjat, és fuss egy jót a színházadért kollégáiddal!

Nevezési határidő: október 5.

Itt elérhető a szombati (4×2 km-es váltó) nevezési lapja!

Itt tölthető le a vasárnapi (9,5-12-10,6-10,1 km-es váltó) nevezési lapja! 

A JÓTÉKONYSÁGI NEVEZÉSI DÍJ BEFIZETÉSÉNEK MÓDJAI >>>

ÍGY KÉRHETSZ ÁFÁS SZÁMLÁT >>>

Bővebb információ: Lakatos István lakatos.istvan@futanet.hu +36203751829