Hatan pizsamában – Gálvölgyi rendezése túl a 150. előadáson

2017 szeptember 26. kedd, 10:13
Szeptember 25-én, hétfőn este tartották a Játékszínben a Hatan pizsamában című Camoletti-vígjáték 150. előadását. Gálvölgyi János rendezése négy éve szerepel a műsoron.A 150. előadásban Hajdú SteveVándor ÉvaCsonka AndrásFábián AnitaLévay Viktória és Barabás Kiss Zoltán játszott, egyéb alkalmakkor Szőlőskei Tímea és Dózsa Zoltán játssza a kettőzött szerepeket.

Hatan pizsamában 150.

A klasszikus, félreértésekre és csalfaságra épülő komédia közönségkedvenc a Teréz körúti színházban; kifejezetten a könnyed szórakozást szolgálja.


Gálvölgyi János 2013-ban, a bemutató előtt azt nyilatkozta: “Nem akarom begörcsöltetni a kollégáimat. Nem hiszek a rettegés birodalmában. A felkészültségben hiszek, hiszen színészként magam is megkóstoltam olyan rendezőt, akiről öt mondat után kiderült, nincs a helyzet magaslatán. Fura érzés, mert például itt a Játékszínben két vígjátékban játszom, és ezekben igyekszem kamatoztatni mindazt, amit a humorról, a spétről és a poénról tanultam. Rendezőként viszont át akarom adni a tudásom.”


Az alkotó vidéki útja miatt nem tudott jelen lenni a jubileumi előadáson, Bank Tamás igazgatón keresztül üzent, gratulált kollégáinak, és megköszönte az eddigi szériában nyújtott teljesítményüket.

 
Fotó: Juhász G. Tamás