Szülinapozik a Kerekasztal – Negyedszázados Fesztivál decemberben

2017 október 28. szombat, 11:03

A Kerekasztal huszonötödik születésnapját a huszonötödik év „termésével” ünnepli. 

A Kerekasztal Színházi Nevelési Központ, Közép-Európa első független színházi nevelési társulata decemberben azzal a céllal szervezi meg szülinapi ünnepét, hogy eddig megszerzett tapasztalatait megossza barátaival, partnereivel, a sajtó képviselőivel és azokkal, akik érdeklődnek a műfaj iránt, és akik most indulnak el pályájukon a színházi nevelés területén.

A Kerekasztal huszonötödik születésnapját a huszonötödik év „termésével” ünnepli. Többek között meghívták a győri RÉV Színházi és Nevelési Társulatot, a Vaskakas Bábszínházat és a budapesti Trainingspot Társulatot. A szakmai és közösségépítő programok záróakkordjaként a Kerekasztal Színház könyvbemutatót és felolvasószínházat rendez.

A Kerekasztal egy olyan műhely, amely a legkülönfélébb és legsokszínűbb alkotók tudását és kísérletező kedvét beforgatva invitálja együttgondolkodásra nézőit. A befogadók életkortól függetlenül nem csupán szemlélői lehetnek az előadásoknak, hanem aktív résztvevőivé is válnak.

A Kerekasztal Színház komplex színházi nevelési előadásai az elmúlt 25 év során több, mint 5000 alkalommal ösztönöztek gondolkodásra és kérdésfelvetésre, nemcsak Budapesten, hanem országszerte és határainkon túl is.

Az ünnep helyszíne, a Társulat bázisa: Marczibányi Téri Művelődési Központ (1022 Budapest, Marczibányi tér 5/a)

A négynapos rendezvény minden programja ingyenes nyitott a nagyközönség előtt is, de regisztrációhoz kötött.

http://kerekasztalszinhaz.hu/

Facebook oldal >>>