A politikusok lelki világa – Közéleti kabaré készül Bánki Gergely rendezésében

2018 január 02. kedd, 7:00

Februárban A politikusok lelki világa címmel közéleti kabarét mutat be a DEKK Színház, a Füge és a Jurányi Bánki Gergely rendezésében.

El tudják képzelni, mennyi macerával jár az, ha egy család politikai nézetet vált? El tudják képzelni, hogyan viselkedik a pszichológusnál egy politikus? És azt el tudják képzelni, mit tesz akkor, ha egy híd avatásába öngyilkosjelölt rondít bele?

A darab arra keresi a választ, hogy mi zajlik a politika által befolyásolt emberekben, a közélet szereplőiben, pláne a politikusokban legbelül. Mi van a látszat mögött? Ki van a látszat mögött? Az előadás megmutatja a politikusok emberi oldalát, valamint azt, hogy milyen hatással van a lelkükre a hazugság, a hatalommal való visszaélés.

Mindez hogyan csapódik le a magánéletükben, és hogyan csapja őket falhoz. A hazai közélet és politika amilyen ijesztő, annyira meghökkentő és mulatságos is. Kabarékban való továbbtenyésztésre kimondottan alkalmas. A DEKK Színház mai, közéletre reflektáló műsora megmutatja a politikusok emberi oldalát, hogy képesek legyünk szeretni őket.

DEKK Színház – Füge Produkció
A POLITIKUSOK LELKI VILÁGA
Miközben rajtuk röhögünk, ők rajtunk röhögnek.

Író: Znajkay Zsófi, Egger Géza, Litkai Gergely, Mózsik Imre, Vinnai András
Dramaturg: Enyedi Éva
Látványtervező: Fekete Anna
Szereplők: Hay Anna, Bánki Gergely, Egger Géza, Szabó Zoltán
Rendezőasszisztens: Bordás Katinka
Produkciós vezető: Mattyasovszky Zsolnay Bálint
Rendező: Bánki Gergely

IDŐPONT(OK):
2018. 01. 19. 19:00 – Jegyrendelés
2018. 02. 15. 19:00 – Jegyrendelés

HELYSZÍN:  Jurányi Színházterem