Heisenberg a Hatszín Teátrumban – A kapcsolatok kiszámíthatatlanságáról készül előadás

2018 január 04. csütörtök, 10:29

Január 24-én látható az Orlai Produkció idei első bemutatója a Hatszín Teátrumban. Simon Stephens, Nagy-Britannia egyik legizgalmasabb kortárs alkotójának darabja először látható Magyarországon Ullmann Mónika és Benedek Miklós előadásában, Szabó Máté rendezésében.

Szabó Máté rendező / Orlai Produkció / Heisenberg

Zsúfolt pályaudvaron egy nő megpillant egy idős férfit, és hirtelen ötlettől vezérelve a nyakába csókol. Alex, a hetvenes hentes és Georgie, a negyvenes pincérnő beszélgetni kezd. Lassan, minden logika és társadalmi konvenció ellenére rájönnek: nekik dolguk van egymással. A találkozás alapjaiban forgatja fel az életüket, és végül nagy utazásra is vállalkoznak, hogy utolérjék életük elmulasztott lehetőségeit.

Ulmann Mónika / Orlai Produkció / Heisenberg

Szórakoztató, elgondolkodtató és tartalmas előadás, amely kortól függetlenül megérint minden nézőt. Az előadás igazi jutalomjáték két nagyformátumú művésznek, Benedek Miklósnak és Ullmann Mónikának.

Simon Stephens 2007 óta ünnepelt drámaíró Nagy-Britanniában, az Egyesült Államokban és az egyik legtöbbet játszott angol nyelvű író Németországban. Két műve, a Harper Regan és a külföldön többszörösen díjazott, A kutya különös esete az éjszakában magyar színpadokon is bemutatkozott már.

Benedek Miklós / Orlai Produkció / Heisenberg

A premiert követő előadásidőpontok: 2018. február 1., 11., 27. 19 óra, Hatszín Teátrum

Stáb:

Fordító – Zöldi Gergely

Díszlet-jelmez – Cziegler Balázs

Grafika – Csáfordi László

Rendező munkatársa – Szakács Zsuzsa

Rendező – Szabó Máté

Producer – Orlai Tibor