Szóval – Nyitott beszélgetésre vár a Radnóti az Ádám almái után

2018 február 01. csütörtök, 11:21

Február 3-án a Radnóti Színházban az Ádám almái című előadás követően szakértői beszélgetést tartanak, melyben az örök emberi kérdésekre keresik a választ.
A Radnóti Színház a 2016/2017-es évadban egy olyan programsorozatot indít, amely egyik első lépcsője annak az eszmei változásnak, amelyet a színház a jövőben egyre gazdagabban és érzékenyebben képvisel majd: a Radnóti nemcsak színházi műhely lesz, hanem nyitott társadalmi fórum is, ahol a magyar értelmiség legkülönfélébb tagjai jelennek meg, hogy megosszák egymással a véleményüket és tapasztalataikat.

Fotó: Dömölky Dániel

A SZÓVAL elnevezésű programsorozat legfőbb célja, hogy rendszeresekké váljanak a színház műsorán megjelenő előadásokat kiegészítő beszélgetések. Fontos hangsúlyozni, hogy a beszélgetések nem feltétlenül az előadásokról szólnak, hanem inkább annak bizonyos témáiból kiindulva különböző társadalmi problémákat járnak körül.

A február 3-án, 21:30-kor kezdődő, nyitott beszélgetés meghívott vendégei: Veiszer Alinda, Donáth László (evangélikus lelkész), Szikszai Rémusz (az előadás rendezője) és Boronkay Soma (dramaturg, író).