Örökzöld komédia feldolgozásával debütál Budapesten a HeArt Társulat

2018 március 14. szerda, 15:20

Fiatal társulat visz színre egy igazi örökzöldet: a Páratlan párost a HeArt Társulat hozza el április 6-án a Fészek Művészklubba, 13-án pedig a TEMI Fővárosi Művelődési Házába.

HeArt Társulat

HeArt Társulat

A HeArt Társulat alapítója és létrehozója, Kálmán Henrietta, 16 évesen köteleződött el ebbe az irányba, amikor Gór Nagy Mária Színitanodájában lehetőséget kapott Gyöngyösi Tamás mozgásszínházában. A miskolci gimnáziumban magántanuló lett és mivel teljesítenie kellett, hamar felnőtt egy olyan városban, ahol akkor még senkit sem ismert. Ebben a társulatban 4 évadon keresztül játszott, majd egyre több lehetősége adódott, hogy színiiskolákban és a színpadon is egyre többet tanuljon a szakmájáról. Már a színészképzés éveiben volt, amikor megismerkedett Bródy Norberttel (Győri Nemzeti Színház színésze), ő volt a színészmesterség tanára, most pedig a társulat rendezője. A fiatal színésznő a Barátok köztben kapott szerepet, ahol megismerkedett Nagy Alexandrával, aki azóta társulatának tagja lett.

A társulat tagjai (Balogh Gábor, Krausz Gábor, Kálmán Henrietta, Nagy Alexandra, Gombos Krisztián, Korcsmáros András, Sipos András és Szőke Dániel) végzett színészek, akiknek aktív színházi munkáik mellett komoly igényük van az önálló alkotásra és a választott színdarabok bemutatására minél szélesebb közönség körében. Az általuk játszott színdarabok nem egyetlen színházban jelennek meg, hanem több színpad közönségét is meg kívánják szólítani velük a fővárosban és vidéki játszóhelyeken egyaránt.

HeArt Társulat: Páratlan páros (Bemutató)
Írta: Ray Cooney
Fordította: Ungvári Tamás
Rendező: Bródy Norbert

IDŐPONTOK:
2018. április 6. 19:00 – Fészek Művészklub (Pesti bemutató)
2018. április 13. 19:00 – TEMI Fővárosi Művelődési Háza (Budai bemutató)