Váratlanul – A Lumenben látható a FAQ interaktív előadása

2018 április 04. szerda, 10:01

Az előadás második felében közös beszélgetésre hívják a nézőket, ahol lehetőségük lesz körbejárni és akár alakítani is a szereplők sorsát. A Váratlanul április 8-án látható a Lumen kávézóban.

FAQ Színház: Váratlanul

FAQ Színház: Váratlanul

Az alkotók ajánlója:

Flóra, a 25 éves éjszakás nővér öt napja költözött be élete első albérletébe. A sűrű munkabeosztása mellett még alig volt ideje berendezkedni. Flóra kiegyensúlyozott családban nőtt fel, de a baráti kapcsolatai inkább a virtuális térre szorítkoznak.

Ebbe a helyzetbe toppan be nagyon is valóságosan egy hajnalon Flóra 18 éves öccse, Máté, akit nemsokára követ a lakásba az újdonsült szerelme, Julcsi is. Julcsi az erőszakos expasija elől menekül, Máté élvezi a felnőttes nyári szünetet nővére lakásában. Lassan, alig észrevehetően foglalják el Flóra életterét, aki a chatbeszélgetések világába menekül. Aztán elérkezik a születésnapja.

Főhőseink fiatal felnőttek, akik most csöppennek bele igazán a nagybetűs életbe. Egy apró belvárosi albérletben hirtelen reménytelenül összekuszálódnak a szálak, de már nem lehet visszamenekülni a gyermekkor tudatlan biztonságába. Venni kell egy nagy levegőt és
döntéseket kell hozni.

Az előadás második felében közös beszélgetésre hívjuk a nézőket, ahol lehetőségük van körbejárni és akár alakítani is a szereplők sorsát.

FAQ Színház: Váratlanul

FAQ Színház: Váratlanul

FAQ Színház – Manna Produkció: Váratlanul
INTERAKTÍV ELŐADÁS

Szereplők: Georgita Máté Dezső, Horváth Dóra, Lakatos Dorina, Tóvaj Ágnes
Rendező: Kárpáti Pál
Dramaturg: Zsigó Anna

2018. április 8. vasárnap 19h
Lumen kávézó
1085 Budapest, Mikszáth tér