Indul az őszi jegyvásárlás a Radnóti Színházban

2018 július 16. hétfő, 10:00

Július 16-án, hétfőn 10.00-tól lehet a Radnóti Színház szeptemberi és októberi műsoraira jegyeket és bérleteket vásárolni. A teátrum színpada a szomszédban zajló építkezés miatt “lefeleződik” a következő évadra, így a nagyobb díszleteket igénylő előadásokat vendéghelyre viszik.

A III. Richárd és az Ádám almái a Magyar Színházban, a Futótűz és A párnaember az Ódry Színpadon lesz műsoron, de jegyvásárlást a Radnóti csatornáin keresztül lehet továbbra is intézni. Ez minden helyszínre érvényes. Bizonyos előadások és néhány bemutató marad a Radnóti színpadán: Üvegfigurák; Egy piaci nap; Viva Bartók!; színArany; Szövegséták Esterházyval.

Erre a szűkített színpadra tervezték az évad első két bemutatóját, Osztrovszkij: A művésznő és rajongói címmel egy keserű komédiát Valló Péter rendezésében és Székely Csaba: 10 című zenés ősbemutatóját Sebestyén Aba rendezésében.

Új helyszínen, a TESLAban mutatják be Hajdu Szabolcs rendezésében Branden Jacobs-Jenkins: GLORIA című előadását, amit Magyarországon először láthatnak; a kortárs amerikai darabot Totth Benedek fordította a színház felkérésére. A Kezdhetek folytatódni című Petri-estet továbbra is a Keres Emil Próbateremben nézhetik meg novembertől.

A sokhelyszínes évadra csak egy bérletet hirdettek meg, ami 3 előadásra érvényes, erről itt tájékozódhatnak. Továbbra is előnyökkel jár, ha belépnek a Radnóti Baráti körébe, a rendszeren nem változtattak. A színház jegyirodája és pénztára augusztus 27-én nyit a szokásos menetrendben.