Újra Színházak Éjszakája – Közel 200 kihagyhatatlan program vár

2018 szeptember 21. péntek, 14:43

Nincs ennél jobb alkalom arra, hogy meglesd kedvenc színházaid titkait! Egyetlen karszalaggal közel 200 kihagyhatatlan programon vehetsz részt 2018. szeptember 22-én.

Fotó: Brozsek Niki / Radnóti Színház

Hetedik alkalommal jelentkezik idén a Színházak Éjszakája, a főváros egyik legnépszerűbb kulturális programsorozata. A közönségtalálkozók, nyílt próbák és kulisszajárások mellett többek közt tánctanítással, színházi karaoke-val, versszínházzal, komplett előadásokkal és kimaradt jelenetekkel, műhelytitkokkal, színházi mesterségek bemutatójával, sőt vihar előtti csenddel, pizsiparty-val, improvizáció-oktatással, színészsimogatóval, színházi rapid randival vár a 2018-as Éjszaka.

Az idei program Péterfy Borit és Saiid-ot is megihlette, így született meg az alábbi dal.

31 teátrum csatlakozott a kihagyhatatlan estéhez, így többek közt az Átrium, a Játékszín, az Örkény, a Katona, a Radnóti, az Operett, a Budapest Bábszínház, a Trafó, a Baltazár Színház és a Karaván Színház programjaira is ellátogathatsz szeptember 22-én. Sőt, lesznek színházi városséták is az OSZMI és a KÉK – Kortárs Építészeti Központ szervezésében. Ha pedig véget ért az utolsó program is, afterparty-ra várnak a szervezők a TRIP Hajón, többek közt a BEKVART zenekarral és noÁr-ral.

A 2018-as Színházak Éjszakája közel 200 eseménye idén is egyetlen karszalaggal látogatható. A részleteket a szinhazakejszakaja.hu oldalon találod.