Vári Éva – Karrier dal – Egy est a Katona, az Örkény, a Thália és a Nemzeti művészeivel

2018 szeptember 28. péntek, 7:54

Vári Éva 2017 nyarán hazaköltözött Pécsre. Volt sok búcsúeste, de nekünk, budapesti nézőknek mégis hirtelen jött a hátralépés. Nem tudtunk elbúcsúzni tőle úgy, ahogy mi szerettünk volna. Nem tudtuk elmondani; hálásak vagyunk, hogy huszonöt évig itt volt velünk a budapesti Broadway-n. (Na jó, Halhatatlanként a lábnyoma itt maradt a Nagymező utcában.)

Vári Éva / Fotó: Takács Attila

Vári Éva / Fotó: Takács Attila

Újra egy közös budapesti estét szeretnénk Magdussal, Mirenaval, Shirleyvel, Lilyvel, a Feleséggel, Sarahval, Rose-al és Edith-el, vagyis Vele.

Hajszálpontosan 60 évre rá azon a napon, amikor először színpadra lépett Kaposvárott. 2018. október 10. napján találkozunk majd a Belvárosi Színházban egy Karrier – dalra, egy vidám estére vele, érte és neki. Most nem ő ad nekünk, mi szeretnénk neki.

2018 október 10. 19 órakor találkozzunk a Belvárosi Színházban egy Karrier-dalra, egy vidám estére vele, érte és neki, úgy hogy most mi adunk.

Az est konferansziéja: Bercsényi Péter

Az est (pécsi) szak-kommentátora: Lang Györgyi

Az est hangja: Falusi Mariann

Az est kreatív vezetője: Máthé Zsolt

A fellépő művészek: az Örkény Színház, a Katona József Színház, a Thália Színház, a Nemzeti Színház művészei és persze szabadúszó színművészek.

Az est két különleges vendége: Parti Nagy Lajos és Spiró György