Plakátkampányt indít a Nemzeti Színház

2018 október 03. szerda, 8:20

Október 1-jétől köztéri plakátokon, online és nyomtatott hirdetési felületeken egységes arculatú művészi anyagokkal jelentkezik a Nemzeti Színház.

Októberben Ács Eszter, Csurka László, Berettyán Sándor és Fehér Tibor (mindannyian Az ember tragédiájának szereplői), valamint Szűcs Nelli, Katona Kinga, Rácz József és Tóth László (mindannyian az Álomgyár (Dreamworks) című produkcióban játszanak) portréfotóival találkozhatnak az utcán, a villamosmegállókban, az újságokban és az interneten.

Az Álomgyár (Dreamworks) című előadás – Ivan Viripajev darabját az orosz rendező, Viktor Rizsakov viszi színpadra – bemutatója október 3-án lesz. Az ember tragédiája, Vidnyánszky Attila rendezése pedig október 19-én debütál.

A plakátfotózáshoz a Nemzeti Színház társulatának mind a 35 színésze modellt állt, és a következő hónapokban mindannyiuk arcával és rajtuk keresztül az új bemutatók címeivel is találkozhatnak majd a közterületen és az egyéb felületeken.

Az elkészült plakátokat a Nemzeti Színház honlapjáról tölthetik le a nézők, és háttérképként is használhatják azokat, valamint a közönségtalálkozókon dedikálják őket a művészek. A fotókat Rózsa Erika készítette.