Októberi vigasságok a József Attila Színházban

2018 október 10. szerda, 9:37

Az őszi hónapokban, a didergős estéket közös koccintással, tánccal és mulatsággal szeretnék meleggé varázsolni a József Attila Színházban. (X)

A József Attila Színház közleménye:

Bizonyos előadásaink előtt és/vagy után a kulissza az előtérbe költözik. A nézőket rendhagyó közönség találkozóra invitáljuk: nemcsak beszélgetni szeretnénk, hanem megmutatni, hogyan mulatunk a színfalak mögött.

A József Attila Színház társulata ugyanis híres az összetartásról; a spontán, közös bulizásról és az egymással töltött minőségi időről. Ezekből, az Önök számára nem látható pillanatokból szeretnénk ízelítőt adni.

Ilyen intim momentum tisztelgésünk Galambos Erzsi munkássága előtt. A most hetven éve pályán lévőn művésznő számára az október 26-i, Veszek egy éjszakát előadást igyekszünk felejthetetlenné tenni. Az eseményről bővebben az október 24-i sajtótájékoztatót követően beszélhetünk.

Október 31-én a Feketeszárú cseresznye után habár a függöny legördül, az este nem ér véget. Meghívjuk Önöket egy színészfröccsre és megmutatjuk milyen egy igazi, huszáros szerenád. Hogyan mulatunk, fakadunk dalra és táncoljuk át az éjszakát egy-egy jól sikerült előadást ünnepelve. Természetesen ajándékkal is készülünk, de ezt övezze még titok… hisz a mottónk nem változott: az idei, a titkok évada.

 
 

Kapcsolódó anyagok