Októbertől a Spinozába költözik az Élet.történetek.hu

2018 október 17. szerda, 14:05

A Nővérek – Levél Apámhoz! 18-án, a Pira-Bella 24-én kerül színpadra.

Egri Márta és Egri Kati

Egri Márta és Egri Kati

A sorozat minden darabja egy-egy igaz történeten alapul. Lengyel Nagy Anna egész életében mániákusan gyűjtötte kis emberek nagy történeteit. „Negyven ​​éve beszélgetek velük. ‘Civilek’, névtelenek, ismeretlenek. Közülünk valók. Negyven éve nem tudok hozzászokni ahhoz a sok csodához, groteszk fintorhoz, tragikumhoz és bölcsességhez, ami egy emberi sorsba belefér” – fogalmazott a szerző.

Borbély Alexandra

Borbély Alexandra

Pelsőczy Réka vezetésével színész-rendező párosok állítják most elénk ezeket a különféle sorsokat, hétköznapi emberek egyéni, mégis különleges, mindannyiunkhoz szóló igaz történeteit.

Ullmann Mónika

Ullmann Mónika

A Nővérek – Levél Apámhoz! történetét Egri Kati és Egri Márta kelti életre. Két nő szereti ugyanazt a férfit. A férfi meg mindkét nőt. Összerakható-e bűn és bűnhődés, árulás, megbocsájtás a feltétlen szeretettel? Három személyes  szenvedély, ami a halállal se ér véget. Személyes levél a sose ismert apához, amelyben ott dadog és forrong az a nagy kaland is, amit mi XX. századnak hívunk.

Lázár Kati

Lázár Kati

A Pira Bella Ullmann Mónika és Borbély Alexandra közreműködésével két tévedésről szól. Egy lány fiútestben születik és ezért megjárja a poklot. Egy született prosti – ahogy ő vall magáról – tanítónéni testben születik, de a mai magyar valóság közbeszól.

Epres Attila

Epres Attila

A Mi Józsink – Erzsike rész is látható majd november 11-én Lázár Katival és Epres Attilával.