Színházi idegenvezetést tartanak Újbudán

2018 október 28. vasárnap, 16:03

November 11-én, a Kerület napján már harmadik alkalommal kerül megrendezésre öt újbudai színház szervezésben egy rendhagyó, különleges kulturális esemény. Az Artus Stúdió, a B32 Galéria és Kultúrtér, a MU Színház, a Karinthy Színház és a Szkéné Színház által egy egyedi színházi idegenvezetésen vehetnek részt az érdeklődők.

A buszos idegenvezetés során Farkas Róbert (B32), Karinthy Márton (Karinthy Színház), Goda Gábor (Artus Színház), Erős Balázs (MU Színház) és Tana-Kovács Ágnes (Szkéné Színház) az általuk vezetett színházak között kalauzolják az érdeklődőket. Az út során intézményük történetéről, célkitűzéseiről mesélnek a résztvevőknek, beavatva őket kulisszatitkokba is.

A színházakba érkezve egy rövid művészeti akció, játék és számos érdekesség fogadja majd a résztvevőket! Idén, Újbuda Önkormányzatának támogatásával, ismét két turnusban kerül megrendezésre a program: az első 11 órakor, a második 15 órakor indul a B32 Galéria és Kultúrtérből. A program hossza kb. 3óra.

Az esemény ingyenes, de a férőhelyek korlátozott száma miatt regisztrációhoz kötött. Kérik, hogy a regisztráció során jelezzék, hogy hányan és melyik turnusban szeretnének részt venni. Regisztráció: szinhaziidegenvezetes@gmail.com.