Premier előtti támogatói előadást hirdet Pintér Béla és Társulata

2018 október 29. hétfő, 12:21

Idén 20 éves a társulat, így a 2018/2019-es évadban különleges események sorával készülnek.

Pintér Béla és Társulata: Fácántánc

Pintér Béla és Társulata: Fácántánc

A Pintér Béla és Társulata közleménye:

Idén ünnepeljük a Pintér Béla és Társulata működésének 20. évét, így a 2018/2019-es évadban különleges események sorával készültünk. A Pintér Béla Újabb drámák című kötet megjelenése, a Kórház-Bakony előadás felújítása, és a januártól várható meglepetések mellett a kerek évforduló kiemelt eseményeként tekintünk a Jubileumi Beszélgetések című új bemutatóra.

Ezúton is köszönjük minden nézőnk megtisztelő figyelmét, mellyel a két évtized alatt kísérte-kíséri és segítette munkánkat; a kérdéseket, üzeneteket, leveleket, beszélgetéseket; valamint a sokféle formában érkező (SZJA 1% felajánlása, pártolói jegyek vásárlása, TAO) támogatást, mely nélkül nem ünnepelhetnénk most a 20. évadot. Bízunk benne, hogy a következő 20 évben is gyakran találkozunk majd!

Azoknak a nézőinknek, barátainknak, akik támogatni kívánják a Pintér Béla és Társulata működését, idén egy új lehetőséget biztosítunk: a premier előtti támogatói előadást. Ez az este egy fontos és érzékeny pillanat: az új bemutató első találkozása a közönséggel. Ha szeretnél támogatóink közé tartozni, és részese lenni ennek az eseménynek, szeretettel várunk a Jubileumi Beszélgetések című új bemutató premier előtti támogatói előadására.

Helyszín: Szkéné Színház. Időpont: 2018. december 16. vasárnap 20 óra. Előadás után pezsgős fogadással várunk a színház előterében, ahol alkalom nyílik a társulat tagjaival való találkozásra és beszélgetésre is. Az új bemutató premier előtti előadására szóló jegyek ára, mely a társulat működését támogatja: 35.000,-

Az előadás szereposztása itt található. Kérjük, hogy részvételi és támogatási szándékod a jegy@pbest.hu címre küldött e-mailben jelezd, vagy vásárold meg jegyed online itt! Tájékoztatunk, hogy a premier előtti támogatói előadásra a helyfoglalás érkezési sorrendben történik.