A Másik Produkció 3 előadása látható az RS9-ben

2018 november 26. hétfő, 17:23

Kövek, Csak tenyérnyi vér, Egy perccel tovább – 3 előadás, 3 műfaj, 3 este november 30-án, december 1-én és 2-án az RS9 Színházban.

Kövek / Fotó: Őri György

Kövek / Fotó: Őri György

Kövek címmel látható Marie Jones 1996-ben íródott díjnyertes sikerdarabja, mely egy hollywoodi filmforgatás kulisszái mögé kalauzol minket egy Isten háta mögötti írországi kisvárosba, Kerrybe. A darab különlegessége, hogy minden szereplőt a két statiszta kelt életre. Olykor másodpercenként váltva ugranak egyik szerepből a másikba: a filmprimadonnától, a kocsmárosig, a kibírhatatlan filmrendezőtől, a tapasztalt öreg statisztáig, aki mindenkit és mindent túlél.
Az előadást színpadra állította és játssza: Gulyás Hermann Sándor és Jászberényi Gábor.
Helyszín: RS9, Vallai Kert, időpont: november 30., 19:30

Csak tenyérnyi vér

Csak tenyérnyi vér

 

A Csak tenyérnyi vér című monodráma november 20-i bemutatóját követően december 1-jén ismét látható lesz az RS9 Színházban. A darabot Dosztojevszkij A szelíd asszony c. műve alapján írta Tallér Edina. Az előadást Viktor Balázs állította színpadra, a monodrámát előadja: Gerner Csaba.
Helyszín, RS9 Színház, időpont: december 1., 19.

Egy perccel tovább

Egy perccel tovább

Az Egy perccel tovább című előadás alapját képező könyv, A húsevő írója Tallér Edina, rendezője Gerner Csaba. Az Egy perccel tovább kifejezetten a párkapcsolati nehézségekről, a párválasztás felelősségéről, az együttlét örömeiről-bánatairól, a férfi és a nő örök ellentétének kialakulásáról szól. A problémák kialakulásának okaival, a gyerekkori elfojtásokkal, és ezeknek a jelenre ható fejleményeivel is foglalkozik a darab.
Játsszák: Kondákor Zsófia és Jászberényi Gábor.
Helyszín: RS9 Vallai Kert, időpont: december 2., 19:30

A Másik Produkcióról:
A Másik Produkció 2017-ben jött létre azzal a szándékkal, hogy a magyar kultúra különböző területein innovatív, kísérletező, korunkra közvetlenül reagáló érvényes alkotásokat hozzon létre. Alkotóink a színház, a film, a zene, a képzőművészet, a vizuális művészetek különféle képviselői akiknek közös értékrendje, ízlése, elhivatottsága, színvonala határozza meg produkcióink művészi minőségét. Tagjai: Gulyás Hermann Sándor, Jászberényi Gábor, Kondákor Zsófia, Tallér Edina, Gerner Csaba.