Molnár Piroska és Jordán Tamás is fellép a Kaszásdűlői Kulturális Központban

2018 december 19. szerda, 15:08

Január 18-án a Romance.com című vígjáték, január 19-én pedig Fullajtár Andrea Marlene Dietrich estje érkezik a 3K-ba.

 

Az Óbudai Kulturális Központ ajánlója:

Az Óbudai Kulturális Központ öt háza közül a legfiatalabb a 3K – Kaszásdűlői Kulturális Központ. A helyi közösség népszerű találkozóhelye lett a 3K, házhoz szállítja az igényes kultúrát az óbudaiak nagy örömére. A műsorstruktúra azonban olyan igényes és széles skálán kalibrált, hogy a főváros teljes területéről szívesen látogatnak el a 3K előadásaira.

A frissen épített stúdiószínpad a legmodernebb, profi színháztechnikai eszközökkel felszerelt, a nézőtér épített, azaz minden pontjáról belátható a színpad. A technikai feltételek mellett a 3K sikeréhez hozzájárul még a dolgozók elkötelezettsége a kultúra, a színházművészet iránt. Telt házas előadások váltják egymást a kőszínházi évadban, és nyaranta utcaszínházi bemutatók teszik mozgalmassá a ház előtti kis tér életét.

Molnár Piroska, Jordán Tamás / Romance.com

Molnár Piroska, Jordán Tamás / Romance.com

Szívesen szerepelnek stúdió-előadásaikkal a 3K színpadán a neves társulatok. Sok nagyszerű művész tisztelte meg a helyi közönséget feledhetetlen produkciójával: Eszenyi Enikő, Hegedűs D. Géza, Jordán Tamás, Kálloy Molnár Péter, Rudolf Péter és Nagy-Kálózy Eszter – csak néhány név a prominens névsorból.

2019-ben is hasonlóan nívós programok szerepelnek a 3K műsorán. Január 18-án igazi csemege, a Romance.com című vígjáték lesz látható Dicső Dániel rendezésében, főszerepben Molnár Piroskával és Jordán Tamással. A netes társkeresés népszerű témájával foglalkozó félreértések vígjátéka felhőtlen szórakozást nyújt a neves művészek jutalomjátékával.

Január 19-án Fullajtár Andrea Marlene Dietrich estje, a Boomerang Baby – Marlene Dietrich ABC című zenés est idézi meg a feledhetetlen dívát. A produkcióban felcsendülnek a Marlene népszerű dalai, a Fallin’ in Love Again, vagy a Lili Marleen is, és még sok sláger, melyeket a Fullajtár Andrea humorral és háromfős jazz-zenekar kísérettel tolmácsol.

A színházi élményt nyújtó koncertek is rendszeresen jelen vannak a 3K színpadán. Február 23-án Tompos Kátya tér vissza immár sokadszor a kaszásdűlői színpadra, Holdjárat című szólóalbumával. A dalok szövegét szinte kivétel nélkül Tompos Kátya írta. A bensőséges, helyenként elgondolkodtató, olykor vicces, de mélyen a lelkéből fakadó történeteket az élet ihlette. Valamennyi dal egy darab a színésznő lelkéből. Közreműködő zenésztársai: Hrutka Róbert és Kalmus Felicián.

Február 2-án Dolák-Saly Róbert: Családi gumiszoba című zenés műsorával hívja egy kis rosszalkodásra a gyereket. A közös énekléssel, furfangos találós kérdésekkel, bűvészmutatványokkal színesített házibuli jó szórakozást nyújt a kísérő szülőknek is, de a gyerekeket garantáltan elvarázsolja.

Boomerang Baby / Fullajtár Andrea Dietrich-estje

Boomerang Baby / Fullajtár Andrea Dietrich-estje

A 3K programkínálatának különlegessége, hogy a művészeket nem csupán a produkciókban láthatjuk, hanem kicsit a művészet álarca mögé nézve megismerhetjük magát az embert is. Az ArcMás sorozat házigazdája Barabás Évi műsorvezető, aki mindenki számára érdekes mederbe tereli az izgalmas beszélgetős esteket. Február 8-án Józan László lesz a bemutatkozó művész, akit legtöbben a Barátok közt Tóbiásaként ismerhetnek, de számtalan színházi és filmszerep van a háta mögött. A 3K-ban is több arcát láthattuk már. Ezen az estén megtudhatják a vendégek, mi a művész kedvenc étele, hová szeret utazni, és hogy miért szereti kutyákat.

A 3K stúdiószínpada igazi kis ékszerdoboza a 3. kerületnek, ahol családias helyszínen változatos programok várják azokat a helyi lakosokat, akik nem szeretnének messzire menni a szórakozásért, vagy azokat a Budapestieket, akik szívesen elmennek az otthonuktól kicsit távolabb egy-egy különleges előadásért egy kissé rendhagyó helyszínre.

A programokról tájékozódhatnak a honlapról, ahol egy kattintással megvásárolhatják a belépőjegyeket is. Feliratkozhatnak a hírlevélre is, illetve vásárolhatnak ajándékutalványt is. A 3K színpada sok izgalmas csemegét tartogat a 2019-es évre is. www.kulturkozpont.hu.