A megmentő – A Láthatáron Csoport előadásával folytatódnak a Tűsarok-estek

2018 december 22. szombat, 15:12

A Láthatáron Csoport január 17-én mutatja be a Magvető Caféban a szlovén fővárost is megjárt előadását egy kasztráló anyáról és két lánytestvérről, akik nem tudták szeretni egymást.

Láthatáron Csoport: A megmentő / Fotó: Mónus Marci

Láthatáron Csoport: A megmentő / Fotó: Mónus Marci

Az alkotók ajánlója:

Kincses Réka nemzeteken átívelő darabját Szabó Veronika rendezte és Feuer Yvette, valamint Alida Bevk adja elő. Az abszurd és a pszichológiai realizmus elemeit vegyítő produkció a tudatlanság és a nyugalom megzavarására alkalmas jeleneteket tartalmaz, 14 éven aluliaknak nem ajánljuk.

Az előadás után Artner Szilvia (Sisso) újságíró és gender kutató beszélget a szintén Tűsarok alapító dr. Ritter Andrea transzgenerációs kérdésekkel foglalkozó klinikai szakpszichológussal és az alkotókkal arról, hogy miből áll össze felnőtt női identitásunk, valamint mi befolyásolja a szerepválasztásainkat életünk során.

Az elmélyült est utáni lazítást és workoutot 22.00-tól Dj Miss Mizi hangzsonglőr biztosítja extravagáns és hiperérzékeny női zenékkel. A pult mögött Páli Orsi vár száraz pezsgővel és női átiratokkal.

Láthatáron Csoport: A megmentő / Fotó: Mónus Marci

Láthatáron Csoport: A megmentő / Fotó: Mónus Marci

A megmentő
– Keressen a nő! Tűsarok estek Vol.2. –

Az előadás szereplői:
Feuer Yvette és Alida Bevk

Rendező: Szabó Veronika
Író: Kincses Réka
Látvány és jelmez: Palánki Hedvig
Zene/hang: Somló Dávid
Fény – és hangtechnika: Batta Gábor

Figyelem Láthatáron jegyakció! Két jegy vásárlása esetén 30% kedvezményt adunk, valamint ha kombinált jegyet vásárol az Én, te, mi és A megmentő című előadásunkra, akkor is 30% kedvezmény jár!