Hacsek és Sajó is a József Attila Színházban szilveszterezik

2018 december 26. szerda, 9:04

Zöld Csaba ezúttal új arcát mutatja meg, hisz másodízben „áll át” a másik oldalra, és nemcsak játszik, hanem rendez is. Rögtön egy szilveszteri műsort – a József Attila Színházban. Németh Dóra, a színház rendezőasszisztense nem bízza a műsort a véletlenre és Csabára, ezért közösen álmodják a SZÍNháziBULIt színpadra.

A József Attila Színház ajánlója:

Csabáról kevesen tudják, hogy nagyon szereti a kabaré műfaját. Trunkó Barnabás és Walter Béla két nagy, klasszikus és sokak által szeretett jelenetét éppen ezért nem habozik megmutatni a közönségnek. A többiről csípőfogóval sem lehetett információt kiszedni belőle, hiszen ez a Titkok évada a József Attila Színházban.

A zenés műfaj kedvelőinek is tartogat meglepetéseket: mint egy nagyszabású showban, nemcsak megénekelteti, hanem meg is táncoltatja a kollégáit. Horváth Ádám vezetésével hetek óta izzadnak a színészek a táncpróbákon. Minden színész új arcát mutatja meg, hisz lesz operett, musical, rap és pop. Senki nem az lesz, akinek látszik, és semmi nem az lesz, aminek önök gondolják. Több meglepetést nem árulhatunk el, de egyet ígérhetünk: húzni fogják kivilágos virradatig!

Mindenkit vár szeretettel a József Attila Színház házibulijában Holczinger Szandra, Kocsis Judit, Korponay Zsófia, Szucskó Noémi, Vándor Éva, Blazsovszky Ákos, Chajnóczki Balázs, Fila Balázs, Ömböli Pál, Vaszkó Bence, Zöld Csaba; valamint Fekete Mari és zenekara.