Utoljára látható a Bagoly és Cica a Belvárosi Színházban

2019 március 18. hétfő, 16:31

Március 22-én utolsó alkalommal látható a 2014-ben bemutatott Bagoly és Cica előadás a Belvárosi Színházban Szabó Kimmel Tamás és Jordán Adél szereplésével.

Jordán Adél, Szabó Kimmel Tamás / Orlai Produkció: Bagoly és Cica / Fotó: Takács Attila

Jordán Adél, Szabó Kimmel Tamás / Orlai Produkció: Bagoly és Cica / Fotó: Takács Attila

Felix ifjú író, aki a nagy áttörésre vár. Szakadatlanul dolgozik a nagy regényen, amely majd híressé teszi, ám a kiadók sorra visszautasítják őt. Doris, a magát modellnek valló fiatal nő a jég hátán is megél – illetve élne, ha hagynák. Ám az éjszaka közepén kiteszik a lakásából, ő pedig bekopog, hogy menedéket keressen Felixnél. Náluk ellentétesebb két embert nem hordott még a hátán a föld. Csupán egy percre van szükség, hogy egymás agyára menjenek. Ám mégis össze vannak kényszerülve egy pici garzonlakásba. Hát mindent megtesznek, hogy valahogy túléljék a helyzetet.

A hatalmas sikerrel bemutatott komédia filmen is emlékezetes volt: főszerepeit Barbra Streisand és George Segal játszotta.

Szerző: Bill Manhoff. Szereplők: Jordán Adél, Szabó Kimmel Tamás. Fordította: Zöldi Gergely. Díszlet- és jelmeztervező: Kálmán Eszter. Zene: Belényesi Zoltán. Fény: Pelle Zoltán. A rendező munkatársa: Gerlóczi Judit. Mozgás: Lázár Eszter. Rendező: Pelsőczy Réka.