Marvin szobája – Az Oscar-díjra jelölt film adaptációját mutatja be a Pinceszínház

2019 március 20. szerda, 12:04

Oscar- és Golden Globe-díjra jelölt film, a Marvin szobája színpadi bemutatójára készül májusban a Pinceszínház.

Scott McPherson darabját ezen a héten kezdték el próbálni Kovács Gábor Attila rendezésében. Szereplők: Börcsök Enikő, Juhász Réka, Gombos Krisztián, Takács Katalin, Molnár Csaba, Búza Tímea, Lázár Balázs és Tallián Mariann.

Két testvér, Bessie és Lee, tűz és víz, és húsz éve nem találkoztak. Bessie ez idő alatt mindenről lemondva, egyedül gondoskodott ágyhoz kötött édesapjáról, Marvinról, valamint szeleburdi nagynénjéről, ám most kiderül, hogy leukémiája van, csontvelőátültetésre szorul. Lee és zűrös fia, Hank útnak indul Floridába, hogy kiderítsék, alkalmasak-e donornak. Míg Hank vonakodik a vizsgálattól, Lee sok reményt fűz a sikerhez, ellenkező esetben félő, hogy feladva addigi életét, és vágyait neki kell átvenni a rokonai ápolását. A két testvér újra találkozik, a kedves és bántó emlékek egyaránt előkerülnek, és mindketten kénytelenek szembenézni valami olyasmivel, aminek eddig hátat fordítottak.

Scott McPherson, a fiatalon elhunyt író drámája félelmetesen komikus, sokszor abszurd helyzeteken keresztül tár fel egy mélyen emberi, elgondolkoztató és megható történetet gondoskodásról, összetartozásról, felelősségvállalásról és a szeretet lényegéről.

Mikor lesz látható?:
május 2. csütörtök 19.00 nyilvános főpróba (félárú jegyek)

május 3. péntek 19.00 bemutató

Váltsátok meg jegyeiteket a legelsők között – kezelési költség nélkül – a Pinceszínház oldalán keresztül:
http://pinceszinhaz.hu/jegyek/jegyvasarlas.html