Ötvös András lesz a Presszó következő vendége

2019 április 07. vasárnap, 16:39

Április 9-én Ötvös Andrással beszélget Szemere Katalin a GOGA Stúdióban.

Ötvös András / Fotó: Kaszás Tamás, Fidelio

Ötvös András / Fotó: Kaszás Tamás, Fidelio

Ötvös András az Orlai Produkciós Iroda színésze, korábban a Katona József Színház, azt megelőzően az egri Gárdonyi Géza Színház tagja volt. Pályája legelején olyan független társulatokhoz kötődött, mint például a Krétakör és a KoMa. 2014 óta játssza hatalmas sikerrel A csemegepultos naplója című monodrámát, és aki nem látta az Isteni műszak című filmben, mindenképpen pótolja.

FONTOS!! Mindenképpen regisztráljon a presszobeszelgetes@gmail.com-on az is, aki ismeri a számlaszámot! A nézők természetesen ez alkalommal is megkóstolhatják Góg Angéla ( Goga Food Design) süteményét, amit a vendég inspirál. A beszélgetés után egy pohár borra várják a nézőket. A Presszóról hang- és képfelvétel készül.

A jegy továbbra is 3000 forintba kerül (Ebben benne van a sütemény, kávé/tea és egy pohár bor ára.) A regisztráció után elküldik a számlaszámot. A Presszó főtámogatója az Orlai Produkciós Iroda. A vendégek ajándékcsomagját a Kossuth Kiadói Csoport biztosítja. Bortámogató: Bakonyi Pincészet.

Szerkesztő-műsorvezető: Szemere Katalin. Videó: Borbély Ádám, Góg Emese, Rick Zsófi. Arculat: Forrai Ferenc. Desszert: Góg Angéla. Közreműködők: Dani Viki, Molnár Melinda és Papp Tímea.
A videókat elsőként a Papagenón lehet megnézni, itt jelentik be azt is, ki lesz az új vendég.