Ismét sorsjegykaparással és jubileumi előadásokkal vár az Átrium

2019 április 10. szerda, 12:20

Az Átrium csapata harmadszor hirdeti meg a nézőkkel közös “sorsjegykaparását”. A kultúrtao megszüntetése miatt nehéz helyzetbe került teátrum a körülmények ellenére bizakodva tekint a jövőbe és jubileumi előadások sorára készül: közeledik a 25. Az öldöklés istene májusban, a nyáron pedig sor kerül(het) az 50. Chicago és a 250. Az Őrült Nők Ketrece előadásra is.

A színház harmadszorra hívja össze a közönséget egy, a művészekkel és a színház munkatársaival közös sorsjegykaparásra. A sorsjegyeket az Átrium közönsége a színház aulájába kihelyzett urnába dobta és dobja be előadások előtt, annak a támogatói programnak a részeként, amelyet a színház a kulturális tao megszüntetése után hirdetett meg a közönség és cégek számára. A programban résztvevők nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy a színház a mai napig meg tudja hirdetni műsorát, és művészi programját – egyelőre – folytatni tudja.

A következő kaparás időpontja fontos dátum az Átrium életében, ugyanis ekkor jár le az a kulturális kormányzat által vállalt harminc nap, ameddig a taokompenzáció mértékéről értesítést kell kapnia a teátrumnak. A színház vár minden kedves nézőt és érdeklődőt április 14-én vasárnap az Átrium aulájában este 6 órakor, amikor is az aznap dupla előadásban játszott 12 dühös ember előadások között a színház művészeivel és munkatársaival együtt adhatnak egy esélyt Fortunának. A színház azt kéri a közösen kaparni vágyóktól, hogy hozzanak három sorsjegyet magukkal, ezzel is növelve az esélyét annak, hogy aznap malaca legyen a színháznak.

Az Átrium Mecénás Program részletei a http://tamogatas.atrium.hu oldalon találhatóak.