Nyári Vacsoraszínházi Fesztivált rendez az Orfeum

2019 május 31. péntek, 10:21

A nyár folyamán 7 különböző produkcióval várja vendégeit az Orfeum.

Az Orfeum ajánlója:

Már lassan 4 éve töretlen sikerrel futnak a vacsoraszínházi előadások az Orfeum színpadán. A műfajteremtő szórakoztatási forma hatalmas népszerűségnek örvend a kellemes esti programot keresők körében, ráadásul ezen a nyáron újabb előadásokkal bővül az eddigi kínálat. Így a nyár folyamán 7 különböző produkcióval várja vendégeit az Orfeum.

Az Orfeum vendégei körében már ismerősen csenghet a vacsoraszínház kifejezés. Ezeken az unikális estéken a nézők azon túl, hogy az időjárás viszontagságaitól függetlenül kacaghatnak, sírhatnak, vagy éppen izgulhatnak végig egy színi előadást, nyugodt beszélgetés közepette egy kellemes vacsorát is elkölthetnek a műsor szüneteiben.

Az idei nyári vacsoraszínházi fesztivál az anyaságot és az apaságot könnyed, humoros formában bemutató Anyád kínja és Apád füle című előadások több alkalommal is műsorra kerülnek a nyár folyamán.

Az Anyád Kínjában Haumann Petra, Horváth Lili, Kisfalvi Krisztina és Oszter Alexandra tabuk nélkül mesélnek és énekelnek az anyaság rejtelmeiről, míg az Apád Fülé-ben Adorjáni Bálint, Elek Ferenc, Fenyő Iván és Nagy Sándor fergeteges játékkal nevettetik a nézőket.

A Vacsoraszínházi Fesztivál keretein belül az Orfeum vendég előadásokkal is színesíti programját. Azok számára, akiknek sokat jelentettek és jelentenek ma is Cserháti Zsuzsa slágerei Horányi Juli és társulata érzékenyen, finoman, elegánsan, de nem mindennapian mutatja be a művésznő életét a Boldogság… című zenés színházi produkcióban. A krimik és a talányok szerelmeseinek nyári estéire izgalmas ugyanakkor szórakoztató kikapcsolódást nyújt az Orfeumban vendégeskedő Gyilkosság a vacsorán-társulat interaktív produkcióinak sora, amely négy előadást foglal magában.

Eseménynaptár és online jegyvásárlás: www.ticket.orfeum.hu/esemenyeink.