Elmarad a Kasszasiker bemutatója az Átriumban

2019 június 04. kedd, 9:59

Az Átrium körül kialakult bizonytalanság nem biztosítja a nyugodt, zavartalan alkotómunka körülményeit. Közlemény.

Herczeg Adrienn, Varga Ádám, Péterfy Bori, Brasch Bence, Hartai Petra, Gálvölgyi János és Kovács Máté a Kasszasiker próbáján az Átriumban / Fotó: Szilvás Zoltán

Az Átrium közleménye:

Tisztelt közönségünk, az Átrium körül kialakult bizonytalanság nem biztosítja a nyugodt, zavartalan alkotómunka körülményeit, ezért sajnálattal tájékoztatjuk önöket, hogy a Kasszasiker című előadást terveinkkel ellentétben nem tudjuk bemutatni.

A jegyek az előadás időpontjáig a váltás helyén visszaválthatók vagy más előadásra cserélhetők, az online vásárolt jegyek ellenértékét a forgalmazó visszautalja a vásárlóknak.

Tájékoztatjuk továbbá kedves nézőinket, hogy ugyancsak a színház körül kialakult helyzet miatt nem tudjuk vállalni Chicago című előadásunk műsorra tűzésének jogi és anyagi feltételeit a következő évadban. A jelenleg kitűzött előadásokat megtartjuk, így július 5-én, az 50. előadással búcsúztatjuk a produkciót.

Bár már alig van idő, és a sok egyéni felajánlás ellenére a szükséges összeg közel sem áll rendelkezésre, mégis reménykedünk, hogy az Átrium helyzete valami módon rendeződik, és a tervezett bemutató valamikor a jövőben megvalósulhat, illetve hogy más előadásoktól nem kell véglegesen elbúcsúznunk.

Megértésüket köszönjük, az okozott kellemetlenség miatt szíves elnézésüket kérjük.