Új helyszínen vár a GóleMenza

2019 június 27. csütörtök, 11:11

Ezúttal új helyszínen, a Csányi5-ben egy izgalmas, izraeli ízekkel tarkított villásreggelivel készül a Gólem Színház és az El-Al légitársaság csapata.

Mi a közös a színész/stand-upos Janklovics Péterben, a Nemzeti Bank korábbi alelnökében Király Júliában, dr. Czingel Szilvia etnográfusban, Szalay Erika hospice önkéntesben, egy étteremvezető franciatanárban Elek Imolában, Jelinek Éva könyvelőben és a Gólem Színházban? És mi köze mindehhez egy kellemes, közös étkezésnek?

Ők mind mind a menzák fővédnökei! Vagyis az eddigi GóleMenzák alapanyagait az ő adományaiból vásárolták meg és így a teljes befolyt összeget, a Gólem Színház az előadásaira tudta fordítani. A júniusi GóleMenza alkalmával exkluzív vendég: az El-Al légitársaság.

Amellett, hogy jó a hangulat, lehet majd kitűzőt készíteni, játszani és persze különleges ételeket kóstolni, támogathatod a Gólem Színház munkáját. Ne feledd, az EL-AL légitársaságnak köszönhetően egy TEL-AVIVI REPÜLŐJEGY UTALVÁNY tulajdonosa is lehetsz, amely a helyszínen kerül kisorsolásra!

A GóleMenza helyszíne:
Csányi5 – Erzsébetvárosi Zsidó Történeti Tár
VII. kerület, Csányi u. 5.