Kísérleti évadot hirdet a Tünet

2019 július 02. kedd, 8:14

Hét napra elvonultak a világ elől értékelni, tervezni, vállalásokat tenni és kitűzni azokat a célokat, amik a túlélésüket jelenthetik.

A Tünet Együttes közleménye:

Kedves Június!

A tünetegyüttes című előadásunkban kikiáltottuk létezésünk lehetetlenségét, és megosztottuk veletek mindazokat a körülményeket, amik nehezítik egy független társulat működését. Ezek után nem folytathatunk mindent ugyanúgy.

Ezért a 2019/2020-as évad egy KÍSÉRLETI ÉVAD lesz a Tünet életében. Hét napra elvonultunk a világ elől Felsőörsre: értékelni, tervezni, vállalásokat tenni és kitűzni azokat a célokat, amik a túlélésünket jelenthetik.

Fotó: Horváth Katalin

Aktivizált youtube-csatornánkon figyelemmel kísérhetitek ezt az évadot. Mini-videósorozatban számolunk be arról, hogy milyen kihívások színesítik évünket és milyen megoldások születnek.

A 2019/2020-as évadot átívelő Tünet-napló címe: KÍSÉRLETI ÉVAD.

Fotó: Horváth Katalin

Fesztiválozz a Tünettel!

Kirobbanunk a meleg próbateremből, sőt a fővárosból és sorra látogatjuk a hazai és külföldi fesztiválokat.

A Lomtalanítás sikerrel szerepelt Gdanskban, Az éjszaka csodái megy Gyulára, a Weöres Sándor Napokra, a Kucok és a Burok a Művészetek Völgyébe, A tünetegyüttes pedig a Bánkitó Fesztiválon és a szegedi Thealteren szerepel majd. Mindegyik fesztiválról jelentkezünk egy rövid hangulat-videóval, amit szintén a Kedves Pisták! csatornán érhettek majd el.