Anya Szeme Fénye – Új előadásra készül Pintér Béla és Társulata

2019 július 13. szombat, 8:10

Az elmúlt évadban két új játszóhelyet avatott a társulat.

Fotó: Pintér Béla és Társulata

Közlemény:

A Pintér Béla és Társulata 20. évada igazán mozgalmas volt. Az ősz a Kórház-Bakony felújításával kezdődött, majd Pintér Béla Újabb drámák című kötetének bemutatójával folytatódott – a magyar dráma napján. A könyvet idén tavasszal a Libri irodalmi díj 10 döntőse közé választották.

Az alkotók a születésnapra egy színházi előadással készültek, így kapta a 20. évad új bemutatója a Jubileumi Beszélgetések címet. Az előadás nemcsak a Pintér Béla és Társulata első bemutatóját, az 1998-ban készült Népi Rablétet idézi meg, de az elmúlt húsz év számos egyéb előadását is; emellett helyzetjelentést ad a magyar színházi életről és közéletről.

Az évadban két új játszóhelyet avatott a Pintér Béla és Társulata: a Jubileumi Beszélgetések helyszíne a Fészek Művészklub színházterme, három repertoáron lévő előadás pedig az UP Újpesti Rendezvénytérben került színpadra.

Köszönjük, hogy figyelemmel kísérték a 20. évad előadásait, eseményeit. Az évad véget ért, de a munka folytatódik: már készül a következő évad bemutatójának szövegkönyve. Az Anya Szeme Fénye munkacímű előadás premierjét decemberben láthatják majd. Érdemes már most feliratkozni az előadás előjegyzési listájára!