Vígjátékkal és krimi bohózattal is vár Pest megye legnagyobb szabadtéri színházi fesztiválja

2019 július 31. szerda, 13:04

Javában zajlik Pest megye legnagyobb szabadtéri színházi fesztiválja, a veresegyházi Mézesvölgyi Nyár.

A fesztivált Veresegyház város színháza, a Veres 1 Színház rendezi azzal a szándékkal, hogy igazi színházi csemegéket hozzon el a nézőknek. A Veres 1 Színház társulata ezen a fesztiválon 3 estén is megmutatja magát, ebből két előadás az augusztusi időszakra esik.

Augusztus 11-én 20:30-kor, a veresegyházi Búcsú téri nagyszínpadon látható a Ne most, Drágám! című vígjáték. Ray Cooney – John Chapman szerzőpáros vígjátéka felhőtlen szórakozást ígér erre a nyárestére. Szerelmi háromszögek, nercbundák, hiányos öltözetű hölgyek, ablakon kirepülő ruhadarabok, azaz totális téboly. Mindez London legelegánsabb szőrmeszalonjában történik.

Ne most, drágám!

Jegyek és információk itt találhatók.

Augusztus 17-én 20:30-kor a társulat a Pletykafészek című előadással lép színpadra, amit számos színházban nagy sikerrel játszottak már.
Neil Simon krimitörténettel fűszerezett bohózatában az első perctől az utolsóig fenntartja a feszültséget, miközben nagyszerű lehetőséget kínál a színészeknek az önfeledt, egész színpadot betöltő komédiázásra.
New York város alpolgármestere tízéves házassági évfordulója alkalmából baráti vacsorát rendez. A vendégségbe érkező elegáns házaspárok estéjét
azonban jelentősen megnehezíti, hogy az ünnepeltek eltűntek, a személyzet házon kívül van, a vacsora sehol, az emeleten pedig lövések dördülnek.

Jegyek és információk itt találhatók.

Pletykafészek

A rendezvénysorozat szervezői 1400 fős nézőtérrel várják a Közönséget,  ahol a hostess-szolgálatot a Veresegyházi Asszonykórus tagjai látják el.

A tavalyi évben 16.000 néző döntött úgy, hogy egy-egy nyári estéjén a minőségi szórakozást választja és jegyet vált a veresegyházi fesztiválra. A szervezők azt remélik, idén sem okoznak csalódást az érdeklődőknek.

A fesztivál részletes programja és további információk megtalálhatóak a Mézesvölgyi Nyár honlapján: http://mezesvolgyinyar.hu