ONCE/Egyszer… – Zenés ajánló a Madách Színház bemutatójához

2019 augusztus 06. kedd, 11:08

Glen Hansard és Markéta Irglová musicaljét Dolhai Attila, Zöld Csaba, Gubik Petra, Tompos Kátya és Simon Boglárka főszereplésével láthatják a Madách Színházban szeptember 20-tól. A zenés darabhoz most újabb videóajánló érkezett.

Korábban Simon Boglárka és Dolhai Attila szereplésével egy rövid zenés klipből már kiderült, milyen lesz az előadás hangulata. Ezúttal Tompos Kátya és Zöld Csaba kisfilmje kalauzolja el a nézőket a ONCE/Egyszer… világába.

Egy találkozás, amely egyszerre mindent megváltoztat:

A történet főhőse egy dublini utcazenész srác, aki éppen az álmait készül feladni, amikor egy gyönyörű cseh lány egyszerre mély érdeklődést mutat a szerelmes dalai iránt, és pozitív személyisége új perspektívát ad a zenésznek… Kölcsönös vonzalmukat beárnyékolják a múlt lezáratlan szerelmei, mégis, ez a valószerűtlen kapcsolat mélyebbnek és összetettebbnek bizonyul egy átlagos románcnál.

Próbafotó: Madách Színház

A musicalben mások mellett Békefi Viktória, Szemerédi Bernadett, Balog Tímea, Pethő Dorottya, Fehér Adrienn, Sáfár Mónika, Csuha Lajos, Fillár István, Barát Attila, Lőrincz Sándor, Magyar Attila, Sándor Dávid, Borsányi Dániel, Sánta László, Krausz Gergő, Mező Zoltán, Csintalan Márk, Scheich Dávid, Némedi Árpád, Borbély Brigitta, Vincze Katalin is szerepet kapott.

A díszletet Khell Zsolt, a jelmezeket Rományi Nóra tervezi, a koreográfus Tihanyi Ákos. A darabot Bárány Ferenc és Puller István fordította.

A musical a Madách Színházba szeptember 20-21-22-én érkezik Szirtes Tamás rendezésében​.