Ismét az Operettszínházban A Szépség és a Szörnyeteg

2019 szeptember 05. csütörtök, 21:25

A családi musical immáron több mint 25 éve hódít az egész világon, és 2005-ös bemutatója óta töretlen népszerűségnek örvend Magyarországon is. A közönség nagy örömére az előadás szeptember közepétől ismét látható a Budapesti Operettszínházban.

Fotó: Budapesti Operettszínház

A Szépség és a Szörnyeteg a Disney egyik legsikeresebb, legelbűvölőbb meséje, az első olyan animációs film, amelyet Oscar-díjra jelöltek a Legjobb film kategóriájában, és öt Grammy-díjat is kapott.

Az előadás Böhm György rendezésében bújik új köntösbe, mások mellett Polyák Lilla, Vágó Zsuzsi, Serbán Attila, Csuha Lajos, Földes Tamás vagy Nádasi Veronika főszereplésével.

Fotó: Budapesti Operettszínház

A jól ismert szerepekben új beállókat is köszönthetnek: így Borbély Richárd Szörnyetegként, a társulatunkhoz frissen csatlakozó Széles Flóra Belle-ként debütál. Czuczor Dávid, a Lehár-énekverseny díjazottja duplázik, hiszen Monsieur Kanóc és Gaston szerepében is bemutatkozik, Sütő András Lefou, Peller Károly Ketyegi, Vásári Mónika pedig Madame de la Nagy Böhöm jelmezébe bújik.

Fotó: Budapesti Operettszínház

A Szépség és a Szörnyeteg szeptember 14-23. között látható a Budapesti Operettszínház nagyszínpadán, ráadásul közben jubileumot is ünnepel a színház, hiszen szeptember 20-án immáron ezredik alkalommal áll színpadra Belle, a Szörnyeteg, Gaston, Kannamama, Csészike, Babette, Maurice, valamint a többi elbűvölő mesehős.

Az előadás ősztől nyolc éve tartó, nagysikerű német nyelvű turnéját is folytatja.

Forrás: Budapesti Operettszínház