Pilinszky János két hangon Vecsei H. Miklóssal és Szabó Balázzsal

2019 szeptember 05. csütörtök, 8:39

A nyár úgy szép, ha még ősszel is tart! A Zsámbéki Nyári Színház az előre meghirdetett nyári előadásokat követően szeptemberben tart egy ráadást, a közönség kérésének megfelelően.

Szeptember 7-én, szombaton délelőtt 11.00 órakor a Zárdakertben Vecsei H. Miklós és Szabó Balázs (gitár, ének) előadásában megidézik Pilinszky Jánost, két hangon, dalban és versben, Seres Tamás rendezésében.

A Szívárnyék című produkcióra – amely a #KedvesZsámbék c. felolvasószínházi sorozat 8.0 előadása – így készül Szabó Balázs és Vecsei H. Miklós.:

„Kandikál az ősz kicsit a nyár bokrai közül, még tényleg épp csak elő-előtűnik, de én játszani hívom, ha már úgy idekergette a szél. Rendhagyó műsorokkal nyitok ajtót a szeptembernek, kivételesen nem a bandával játszom a következő napokban, ám annál több féle dologgal készülök! Ezen a hétvégén Miklos H Vecseivel Pilinszky János szívárnyékában bújunk meg egy kis időre, s gondoltuk, szolidaritást vállalunk az évet kezdő iskolásokkal, és mi is a délelőtti órákban mutatjuk meg magunkat nektek Zsámbékon.” (Szabó Balázs)

Szabó Balázs, Vecsei H. Miklós

Jegyek a https://zsambekiszinhaz.jegy.hu/ oldalon kaphatók.

Az előadást rossz idő esetén a Kőtárban tartják.

RÁADÁS: szeptember 7. | szombat | 11.00 | Zárdakert vagy Kőtár