C’est la vie – Premierre készül Polyák Lilla és Juhász Réka párosa

2019 szeptember 08. vasárnap, 9:01

Polyák Lilla és Juhász Réka szereplésével Párizs 50-es éveinek orfeumvilágát idéző zenés előadás, a C’est la vie bemutatójára készülnek október legelején a Pinceszínházban.

C’est la vie – Juhász Réka, Polyák Lilla

Gregg Opelka darabja az ötvenes évek Párizsába repíti a nézőket. Valahol a Montmartre szélén, egy lerobbant orfeum, a Chez Leplée színpadán Fatiguée, egy hajdani színésznő Polyák Lilla) és Dominique, egy volt balett táncosnő (Juhász Réka) estéről estére Edith Piaf sanzonokat énekelnek – nem túl nagy lelkesedéssel.

Minden vágyuk, hogy egyszer saját műsorukat adhassák elő. Hűséges, ám ritkán józan zongorakísérőjük, Jean-Paul-Pierre (Gebora György) már meg is komponálta számukra az igen csak testhez álló, pikáns dalokat. Egy este a tulajdonost egy jól megszervezett akcióval eltávolítják a kabaréból és kezdetét veszi az örömzenélés. A hangulat egyre forróbb lesz, ám a finálé előtt váratlanul kiderül, hogy a kabaré tulajdonosa végig jelen volt…

Gregg Opelka “zenés parféjának” ősbemutatóját 2002-ben tartották Chicagóban, a magyar fordítás Galambos Attila munkája. Az előadást Méhes László rendezi a Pinceszínházban.

Nyilvános főpróba: 2019. október 3. csütörtök 19.00 (félárú jegyek)

Bemutató: 2019. október 4. péntek 19.00 (további előadások: október 13. vasárnap 19.00, október 29. kedd 19.00)

Jegyek válthatók: www.pinceszinhaz.hu.