Párizsi randevú – Dinner show vár a Kálmán Imre Teátrumban

2019 szeptember 23. hétfő, 12:32

November 8-tól láthatják a Párizsi randevú – Volt egyszer egy Moulin Rouge című előadást, ami formabontó újdonság az Operettszínház életében. Egy artistaprodukciókkal, vérpezsdítő táncokkal gazdagított show vár a nézőkre, melynek során mesterszakácsok négyfogásos vacsoráját is élvezhetik.

Az előadás stílszerűen a Kálmán Imre Teátrumban, vagyis a hajdani pesti Moulin Rouge-ban kap helyet, exkluzív kikapcsolódást nyújtva a gasztronómia és a minőségi szórakoztatás kedvelőinek.

A francia életérzést megidéző est rendezője Richter József, koreográfusa Kocsis Tamás, produkciós designere Bori Tamás. Közreműködik Vásári Mónika és Buch Tibor.

Érkezik a János vitéz is:

November 22-én színpadra állítják a teátrumban Kacsóh Pongrác János vitéz című daljátékát. A Petőfi Sándor elbeszélő költeménye alapján született daljáték 1904-es, Király Színházbeli ősbemutatóján a darab elsöprő sikere még az alkotókat is meglepte. Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet – és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, 40 év után lesz ismét látható a Budapesti Operettszínházban.

István, a király / fotó: Operettszínház

A hónap közepén a társulat musicalgálát ad a MÜPA-ban.

A bemutatók mellett három előadás erejéig visszatér az ősz folyamán németországi turnéra induló A Szépség és a Szörnyeteg és újra lehet jegyet váltani az István, a királyra és a Rebeccára.

A Csárdáskirálynő novemberben összesen öt alkalommal lesz látható, és továbbra is műsoron szerepel a Virágot Algernonnak, a Jövőre, Veled, Itt!, a Szegény Dzsoni és Árnika, valamint A régi nyár.

Diótörő balett is vár az Operettszínházban, íme az ünnepi ajánlat:

A János vitéz, A Szépség és a Szörnyeteg, a Csárdáskirálynő egyaránt megtekinthető bérletben, de természetesen jegyek is válthatók rá.

Az esztendő utolsó hónapjára meglepetéssel készülnek a színházban: színpadra állítják a Diótörő című balettet.

Ismét láthatják A chicagói hercegnő című operettet, és mivel nem telhet el az ünnepi időszak legendás karácsonyi történetek nélkül, újra színpadon köszönthetik a Charles Dickens klasszikus kisregényéből készült Isten pénze című musicalt.

Isten pénze / fotó: Operettszínház

A klasszikusok mellett nem maradhatnak el a különleges alkalmak sem, a hónap közepén 65 éves a BIHARI címmel ünnepi előadással készülnek a Nagymező utcában.

Az évet szilveszteri gálával zárják. Az Operettszilveszter során a nagyszínpadon nemcsak a legnépszerűbb operettslágerek csendülnek majd fel, hanem artisták is gondoskodnak a felhőtlen szórakozásról, a VIP-jegyet váltók mindezt vacsorával egybekötve élvezhetik.

Forrás: Budapesti Operettszínház, Színház.org