Évadnyitó piknikre hív a Másik Produkció

2019 szeptember 25. szerda, 13:19

Szeptember 29-én, vasárnap 18 órától tartja rendhagyó évadnyitó piknikjét a Másik Produkció független színházi társulat az RS9+ Vallai Kertben. Az eseményre mindenkit szeretettel várnak!

Fotó: Simon Dávid

Az évadnyitó programja:

A 2019/2020-as évadtervet ismerteti Gulyás Hermann Sándor és Jászberényi Gábor, a társulat két vezetője. Az előző, 2018/19-es évad rövid méltatása és köszönetnyilvánítása után közös gondolkodásra hívják a nézőket: az anyagilag nehéz helyzetű társulat kiemelten fontosnak tartja a közösségének építését, ezért olyan párbeszédre számít az évadnyitón, mely konkrét nézői igényeket fogalmaz meg a társulat működésére nézve.

A társulat, melynek immár több mint egy éve az RS9 Színház ad otthont, olyan kezdeményezéseket kíván életre hívni tematikus estek formájában, mely civil szervezetekkel való együttműködésben és társadalmi felelősségvállalású projektekben valósul meg. Az öt futó előadásán kívül egyéb programokat szervez majd, melyekben vendégművészekkel kíván együttműködni.

A piknik állófogadással folytatódik, melyet fotózás követ: a nézőkről és a társulat tagjairól közös fényképek készülnek, melyet később a Másik Produkció a Facebook oldalán és a honlapján közöl majd.

A Másik Produkcióról: a társulat 2017-ben jött létre azzal a szándékkal, hogy a magyar kultúra különböző területein innovatív, kísérletező, korunkra közvetlenül reagáló érvényes alkotásokat hozzon létre. Alkotói a színház, a film,a zene, a képzőművészet, a vizuális művészetek különféle képviselői, akiknek közös értékrendje, ízlése, elhivatottsága, színvonala határozza meg produkcióinak művészi minőségét. Céljuk olyan alkotások létrehozása, melyek nem megszokott módon beszélnek korunkat érintő problémákról, kísérletező szellemük pedig folyamatos vizsgálatra és önvizsgálatra készteti a nézőket.

A társulat tagjai: Gulyás Hermann Sándor, Jászberényi Gábor, Tallér Edina, Kondákor Zsófi, Gerner Csaba, Tarsoly Krisztina, Nedermann Magdolna, Gönczi Nóra, Csikós Kornélia, Szász Antal.