Újra Enemvé avagy Nagy Magyar Versek Hernádi Judittal, Csuja Imrével és Vecsei H. Miklóssal

2019 szeptember 26. csütörtök, 9:37

Október 11-én folytatódik a Várkert Bazár különleges sorozata az Enemvé (Nagy Magyar Versek). 

Nagy Magyar Versek, vagyis ENEMVÉ a Várkert Irodalom részeként havonta jelentkező irodalmi sorozat. Minden alkalommal más a szervező gondolat, de minden alkalommal közös, hogy három ismert színművész, és egy népszerű zenész áll színpadra.

Nagy Magyar Versek a katasztrófákról, a munkáról, a valóságról, a sérülésről, a lélekről, a lelki bajokról, a fájdalmakról, a számokról, az Ikertornyokról. ENEMVÉ a túlélésről, az emlékekről, a kitartásról, a szívről. ENEMVÉ az életről csak úgy! „VÉTÉCÉ RISZPEKT!”

A következő ENEMVÉ a CAFé Budapest programjának részeként megszervezett különleges este a Trubadúrok alcímet viseli.  Kiderül, miről énekelnek a mai trubadúrok, és miről nem: versek reményről és reménytelenségről, hősökről és hősnőkről, boldogságról és csalódásról, Istenről, pokolról, kezdetről és végről, fentről és lentről, soháról és örökkéről – egyszóval mindenről, amiről egyáltalán érdemes. Dalban és lírában.

Mikor, hol?: 2019. október 11., 18.00 – Várkert Bazár

Közreműködik: Ugron Zsolna, Csuja Imre, Czutor Zoltán, Hernádi Judit, Vecsei H. Miklós

Jegyár: 1500 Ft · Jegyvásárlás online a www.cafebudapestfest.hu oldalon, valamint a CAFe Budapest jegyértékesítési pontjain.