Nyílt napot tart és kulisszatitkokkal vár a Spirit Színház

2019 szeptember 27. péntek, 13:44

Szeptember 28-án nyílt nappal várja a Spirit Színház a nézőket, akiknek alkalma nyílik arra, hogy belessenek a kulisszák mögé a társulat tagjaival együtt.

A Spirit Színház közleménye:

Fekete Lindával, Nagyváradi Erzsébettel, Jerger Balázzsal, Zsiga Lászlóval, Szitás Barbarával valamint Nagy Enikővel járhatják be színházunkat.

Továbbá öt előadásunk próbájára is betekintést nyerhetnek a látogatók, így A londoni lakosztály, a Gina és Fidel, A velencei kalmár, az Asszony a frontot és az Agyatlan karácsony pillanatait csíphetik el. A Spirit Színházban ezen a napon 20% kedvezménnyel vásárolhatnak jegyeket az előadásokra.

A londoni lakosztály magyarországi bemutató, Jantyik Csaba rendezésében és szereplésével, és mellette többek között Hegyi Barbara és Trokán Anna is látható a darabban. A nyílt napi próbára 11 órakor kerül sor.

Gina Lollobrigida, az ’50-es, ’60-as évek filmcsillaga, szexszimbóluma és Fidel Castro, Kuba diktátorának páratlan találkozójáról szól a Gina és Fidel, Jantyik Csaba és Gubík Ági előadásában, melyet 12.30-kor láthathatnak a regisztrált nézők.

Shakespeare legösszetettebb és az egyik leggyakrabban játszott darabja, A velencei kalmár, amely nem nélkülözi a romantikát, sem a komikus jeleneteket, sőt a váratlan eseményekből sincs hiány. A nyílt próbát 14 órától nézhetik meg.

Az Asszony a fronton egy monodráma Léner András rendezésében és Borbáth Ottília előadásában, amely Polcz Alaine nyolc nyelvre lefordított művének színpadi adaptációja, és ősbemutatóként kerül színre. Szeptember 28-án 15.30-tól tekinthetnek meg az előadásból egy részletet.

Először nézhetik meg hazai színpadon a világhírű író, Christopher Moore könyve alapján készült, Agyatlan karácsony című színpadi adaptációt, Gaál Dániel rendezésében többek között Bakonyi Alexa, Karácsony Gergely valamint Hermányi Mariann főbb szereplésével. A nyílt próba 17 órakor veszi kezdetét.

Az esemény helyhiány miatt regisztrációhoz kötött. A regisztrációs űrlap a Facebook esemény leírásában található: https://www.facebook.com/events/411060286213104/?active_tab=about

A nyílt napot szervezi: Perjés János alapító-művészigazgató